3+1 Τρόποι για να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας


Σίγουρα έχεις βιώσει στιγμές που αμφιβάλλεις για το κατά πόσο είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος  με τη ζωή σου. Ιδιαίτερα όντας φοιτητής, ψάχνεις να βρεις ασχολίες οι οποίες σε γεμίζουν και πολλές φορές καταλήγεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια γιατί απλά δεν ξέρεις πώς να αρχίσεις κάτι το διαφορετικό, πώς να βρεις εκείνη την ασχολία που θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρον και λιγότερο μονότονη. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τη καθημερινότητα ακόμη και εάν είσαι νέος, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι διαφορετικό γιατί απλά επαναπαύεσαι στα έτοιμα. Υπάρχουν όμως 4 λύσεις για να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητάς σου:

  •  Έχεις γυρίσει αν όχι όλα τουλάχιστον τα περισσότερα μπαράκια και καφέ της πόλης. Ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι διαφορετικό! Δοκίμασε να πας σε φεστιβάλ, σε συναυλίες, είναι εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις χωρίς να χρειάζεται να είσαι ντυμένος “στην τρίχα” και να φωνάζεις για να σε ακούσει ο φίλος σου, όπως όταν είσαι στο κλαμπ.
  • Ένας φίλος σου από την παρέα σίγουρα θα έχει αυτοκίνητο. Μια βόλτα στα περίχωρα της Αττικής ή σε μια παραλία είναι η καλύτερη λύση γα να ξεφύγεις από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Δοκίμασέ το δεν έχεις κάτι να χάσεις.
  • Για ένα βράδυ κάτσε σπίτι, δεν θα πάθεις κάτι. Εάν έχεις καλή παρέα όπου και να βρίσκεσαι θα περάσεις υπέροχα.
  • Δοκίμασε με τους φίλους σου ή και μόνος σου να συμμετέχεις σε θεατρικές ομάδες ή σε ομάδες χορού. Έτσι θα συνδυάσεις διασκέδαση και δημιουργικότητα μαζί.

Άρχισε λοιπόν να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Είναι ο μόνος τρόπος να αισθανθείς ανανεωμένος και πιο χαρούμενος.  

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
2
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

3+1 Τρόποι για να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format