Δεκέμβριος στο Viasat Explore: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ “Κυνηγοί αυτοκινήτων στην Αυστραλία”


Ο Δεκέμβριος στο Viasat Explore είναι ο μήνας της αναζήτησης. Οι  Τζι-Τι και Ντέιβ είναι λάτρεις των αυτοκινήτων και ψάχνουν σε όλη την Αυστραλία εγκαταλελειμμένα ή ξεχασμένα κλασικά αυτοκίνητα. Είναι οι «Κυνηγοί αυτοκινήτων στην Αυστραλία» και στον 1ο κύκλο της σειράς θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειές τους στην ενδοχώρα της δυτικής Αυστραλίας την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 22:55 και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου στις 22:00.

Πρεμιέρα και για τον 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς  «Ομάδα διάσωσης 401», της περιπέτειες της οποία θα παρακολουθούμε κάθε Τετάρτη του Δεκεμβρίου. Σε αυτή τη σεζόν καταιγίδες και τρομακτικά ατυχήματα χτυπούν τον αυτοκινητόδρομο 401, εξωθώντας τους πρώτους που ανταποκρίνονται στις κλήσεις, τα συνεργεία διάσωσης βαρέων οχημάτων και τις ομάδες συντήρησης στα όριά τους, καθώς το κλείσιμο των δρόμων δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιλογές.

Copyright © All3Media

Κυνηγοί αυτοκινήτων στην Αυστραλία | Πρώτο επεισόδιο Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 22:55 και στη συνέχεια νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου στις 22:00

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων Τζι-Τι και Ντέιβ ξεκινούν ένα ταξίδι αναζήτησης εγκαταλελειμμένων ή ξεχασμένων κλασικών αυτοκινήτων -όπως επίσης και άλλων ενθυμίων- τα οποία θα αγοράσουν και θα πουλήσουν έναντι υψηλού κέρδους. Στο ταξίδι τους αναδεικνύεται το εντυπωσιακό σκηνικό της ενδοχώρας της Δυτικής Αυστραλίας, όμως δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη σε αξιοθέατα – καθώς ρισκάρουν δαπανώντας δικά τους χρήματα, το ρίσκο είναι μεγάλο όταν καλούνται να αποφασίσουν τι αυτοκίνητα θα αγοράσουν και πόσο θα ξοδέψουν. Στη διάρκεια της σειράς, θα εντοπίσουν και θα επισκευάσουν είκοσι κλασικά οχήματα από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Μ. Βρετανία και την Ευρώπη.

Copyright © Beyond Rights

Ομάδα διάσωσης: 401 | Πρώτο επεισόδιο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 16:15 και στη συνέχεια νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη του Δεκεμβρίου στις 22:00.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά στην οποία απέδειξε ότι κέρδισε επάξια τη δουλειά των ονείρων του, ο Σόνι Σούμπρα θέτει έναν νέο στόχο, έναν στόχο που θα εδραιώσει τη ζωή του στον Καναδά αλλά ταυτόχρονα θα δοκιμάσει τις αντοχές του από πολλές απόψεις. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη Metro όταν ο Κέβιν Ρίτσαρντσον κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση και μια νέα ομάδα καλείται να αναλάβει την απαιτητική λειτουργία της εταιρείας, ενώ ο Γκάρι είναι ακόμα συγκλονισμένος από το παραλίγο θανάσιμο ατύχημα του γιου του στον δρόμο στη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου. Αλλεπάλληλες καταιγίδες πλήττουν τη νοτιοδυτική ζώνη χιονιού και το συνεργείο της Ross έρχεται αντιμέτωπο με καραμπόλες και ανεξέλεγκτες διαρροές καυσίμων. Στο Ουίντσορ, ο βετεράνος Έρικ αντιμετωπίζει μια νέα τάξη πραγμάτων όταν νέοι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την εταιρεία, ενώ ο Άντριου υποστηρίζει σθεναρά ένα 21χρονο νέο μέλος με τραγικό παρελθόν. Καταιγίδες και τρομακτικά ατυχήματα χτυπούν τον αυτοκινητόδρομο 401, εξωθώντας τους πρώτους που ανταποκρίνονται στις κλήσεις, τα συνεργεία διάσωσης βαρέων οχημάτων και τις ομάδες συντήρησης στα όριά τους, καθώς το κλείσιμο των δρόμων δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιλογές.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Δεκέμβριος στο Viasat Explore: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ “Κυνηγοί αυτοκινήτων στην Αυστραλία”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format