Τον Ιανουάριο στο Viasat Nature γνωρίζουμε τον Μπέαρ, τον ήρωα των κοάλα


Ο Ιανουάριος στο Viasat Nature μάς αποκαλύπτει τον Μπέαρ, έναν σκύλο εντοπισμού των κοάλα. Στο ντοκιμαντέρ «Μπέαρ: Ένας ήρωας για τα κοάλα», το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, ο παρουσιαστής, μπλόγκερ και ακτιβιστής υπέρ της άγριας φύσης Τάισον Μέιρ παρακολουθεί το εξαιρετικό έργο που επιτελεί ο Μπέαρ και η ομάδα του καθώς σώζουν και επανεντάσσουν στη φύση τραυματισμένα κοάλα μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αυστραλία το 2020.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα γνωρίσουμε τις «Ακραίες συνθήκες στους πόλους της Γης». Σε αυτή την ξεχωριστή σειρά ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων, ο καταξιωμένος παλαιοντολόγος  Κερκ Τζόνσον μας οδηγεί σε μια επική περιπέτεια στους πόλους του πλανήτη μας ανά τους αιώνες.

Μπέαρ: Ένας ήρωας για τα κοάλα

Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 13:00

Ο παρουσιαστής, μπλόγκερ και ακτιβιστής υπέρ της άγριας φύσης Τάισον Μέιρ παρακολουθεί το εξαιρετικό έργο που επιτελεί ο Μπέαρ, ένας σκύλος εντοπισμού των κοάλα, και η ομάδα του καθώς σώζουν και επανεντάσσουν στη φύση τραυματισμένα κοάλα μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νότιο Κουίνσλαντ και πέρα από αυτό.

Το καλοκαίρι του 2020 οι πυρκαγιές στην Αυστραλία έκαψαν μια περιοχή έκτασης ανάλογης της Αγγλίας και της Ουαλίας μαζί· περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άγρια ζώα πέθαναν. Αυτή είναι μια ιστορία θάρρους απέναντι στη φωτιά, επιβίωσης απέναντι στον όλεθρο, και ελπίδας που διαφαίνεται μέσα από τις στάχτες.

Αφιέρωμα: Άγρια Αυστραλία

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 2 Ιανουαρίου στις 13:00

Αυτόν το μήνα παρουσιάζουμε την πρεμιέρα της εκπομπής “Μπέαρ: Ένας ήρωας για τα κοάλα”, την εντυπωσιακή ιστορία ενός σκύλου διάσωσης κοάλα που ονομάζεται Μπέαρ. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραία ιδέα να τιμήσουμε όλα τα ζώα της Αυστραλίας συντροφεύοντας τον Μπέαρ, με μια επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα και στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο ενώ παράλληλα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα φονικά αρπακτικά, τις ακραίες κλιματικές συνθήκες και τη ζωή στην ενδοχώρα όπως τη ζει καθημερινά ένας κτηνίατρος.

Ο κτηνίατρος της αυστραλιανής ενδοχώρας

Πρεμιέρα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 16:30 και στην συνέχεια  κάθε απόγευμα Δευτ.-Παρ. την ίδια ώρα.

Παρακολουθήστε την τεράστια ποικιλία άγριων ζώων και κατοικίδιων της δυτικής Αυστραλίας μέσα από τα μάτια μιας μοναδικής οικογένειας που τα φροντίζει· από τα αξιαγάπητα κατοικίδια και τους μοναδικούς ιδιοκτήτες τους μέχρι τα φονικά πετρόψαρα και τους απειλούμενους φαλαινοκαρχαρίες, «Ο κτηνίατρος της αυστραλιανής ενδοχώρας» μελετά λεπτομερώς τα ζώα στην άγρια ενδοχώρα της δυτικής Αυστραλίας.

Δόντια, νύχια, δράση και περιπέτεια, όπως τα βλέπουν οι φακοί δύο διαφορετικών γενεών: ενός επιτυχημένου 70χρονου κτηνιάτρου, του υδροβιολόγου γιου του και της κτηνιάτρου κόρης του. Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων επιστρέφουμε στο κτηνιατρικό νοσοκομείο και τις συγκινητικές πραγματικές ιστορίες ζώων και ανθρώπων, παρουσιάζοντας αυτόν το συναρπαστικό και απρόσιτο κατά τα άλλα κόσμο.

Ακραίες συνθήκες στους πόλους της Γης

Πρεμιέρα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 20:00

Σε αυτή την ξεχωριστή σειρά ντοκιμαντέρ ο καταξιωμένος παλαιοντολόγος  Κερκ Τζόνσον μας οδηγεί σε μια επική περιπέτεια στους πόλους του πλανήτη μας ανά τους αιώνες. Ακολουθώντας μια διαδρομή με ανεξήγητα απολιθώματα που βρέθηκαν σε λάθος μέρη -από τις οξιές στην Ανταρκτική μέχρι τα θηλαστικά που έμοιαζαν με ιπποπόταμους στην Αρκτική- ο Κερκ αποκαλύπτει την παράξενη ιστορία των πόλων, από τα πανύψηλα στρώματα πάγου μέχρι τα θερμά πολικά δάση που σφύζουν από ζωή.

Τι προκάλεσε αυτές τις δραματικές αλλαγές στα άκρα της Γης, και τι μπορεί να αποκαλύψει το παρελθόν για το κλίμα του πλανήτη σήμερα – και για το μέλλον;

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Τον Ιανουάριο στο Viasat Nature γνωρίζουμε τον Μπέαρ, τον ήρωα των κοάλα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format