Ο νέος κύκλος της σειράς “Κυνηγοί αστακών στην Αυστραλία” κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Viasat Explore


Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στο Viasat Explore με την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου για τη σειρά «Κυνηγοί αστακού στην Αυστραλία». Τα 11 επεισόδια της νέα σεζόν θα προβάλλονται από την Τρίτη 5 Ιανουαρίου. Ο 3ος κύκλος γυρίστηκε εν μέσω της πανδημίας, σε μια περίοδο δηλαδή όπου χρειάστηκε οι καπετάνιοι των αλιευτικών παλεύουν να κρατήσουν την επιχείρησή τους στην επιφάνεια.  Στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που έχουν αντιμετωπίσει έως σήμερα τα πληρώματα των αλιευτικών αστακού.

Εκτός όμως από τις περιπέτειες των ψαράδων μας, τον Ιανουάριου θα μάθουμε για όλες τις επικίνδυνα επαγγέλματα στην αχανές φυσικό περιβάλλον της Αυστραλίας. Μέσα από το αφιέρωμα στις «Νύχτες της Αυστραλίας», το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4 Ιανουαρίου, θα μυηθούμε στον κόσμο όλων αυτών των αντρών και γυναικών που εργάζονται σκληρά κάτω από αντίξοες κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για ανθρώπους Ανοίγονται σε επικίνδυνες θάλασσες για να ψαρέψουν τις πιο ακριβές νοστιμιές, περιπλανώνται στην αυστραλιανή ενδοχώρα και τους λόφους κυνηγώντας πολύτιμο χρυσάφι, και προστατεύουν τοπία και περιβάλλον από τους άγριους ταύρους.

Κυνηγοί αστακού στην Αυστραλία

Πρεμιέρα Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 22:45

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων συνοδεύεται από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν μέχρι σήμερα τα πληρώματα των αλιευτικών αστακού· καθώς η πανδημία σκορπίζει χάος σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι καπετάνιοι των αλιευτικών παλεύουν να κρατήσουν την επιχείρησή τους στην επιφάνεια.

Ο Μπρένταν Σκουίζι Τάιλερ επιστρέφει αρχίζοντας τη νέα σεζόν με απώλεια εσόδων ύψους 150.000 δολαρίων, ο Τζέι και οι δύο μούτσοι ανιψιοί του στη δυτική Αυστραλία επίσης παλεύουν να επιβιώσουν οικονομικά, και ο καπετάνιος του φουσκωτού Κράκερ πασχίζει για να παραδώσει 1.000 κιλά αστακών άνω του 1,5 κιλού σε αγοραστή χονδρικής. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε τρία ειδικά επεισόδια που παρουσιάζουν λεπτομερέστερα τη σκληρή ζωή των πληρωμάτων.

Αφιέρωμα: Νύχτες της Αυστραλίας

Δευτέρα-Παρασκευή από Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 18:20

Αυστραλία: λιακάδα, ζέστη και η απέραντη ύπαιθρος. Άντρες και γυναίκες πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά για να ολοκληρώσουν την εργασία που πρέπει να κάνουν. Ανοίγονται σε επικίνδυνες θάλασσες για να ψαρέψουν τις πιο ακριβές νοστιμιές, περιπλανώνται στην αυστραλιανή ενδοχώρα και τους λόφους κυνηγώντας πολύτιμο χρυσάφι, και προστατεύουν τοπία και περιβάλλον από τους άγριους ταύρους, ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο.

Υπερκατασκευές

Πρεμιέρα νέων επεισοδίων από Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 22:45

Πώς είναι δυνατό να κατασκευαστεί μια σήραγγα για ένα πρωτοποριακό σύστημα υπόγειου σιδηρόδρομου κάτω από μία πόλη χωρίς τα κτίρια που βρίσκονται από πάνω της να καταρρεύσουν; Πώς μπορούν οι μηχανικοί να κατασκευάσουν μια γέφυρα μήκους 48 χιλιομέτρων ικανή να αντέξει τη δύναμη ενός φονικού τυφώνα;

Πώς κατασκευάζουν οι ναυπηγοί ένα πλοίο που μπορεί να σκέφτεται, να προσδένει και να ανατροφοδοτείται χωρίς να έχει ανάγκη τον άνθρωπο; Αυτή η εμβληματική σειρά αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές καινοτομίες που συμβάλλουν στην κατασκευή υπερκατασκευών ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και τα μυστικά της λειτουργίας τους.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ο νέος κύκλος της σειράς “Κυνηγοί αστακών στην Αυστραλία” κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Viasat Explore

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format