Ο Φεβρουάριος θα είναι πολικός στο Viasat Explore με τους Βίκινγκ των Πάγων


ο Φεβρουάριος στο Viasat Explore είναι πολικός! Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Οι Βίκινγκ των πάγων» έχει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου στις 22:45. Καταδυόμαστε σε έναν κόσμο που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην τηλεόραση: τη βιομηχανία αλιευμάτων της παγωμένης λίμνης Ουίνιπεγκ, όπου οι απόγονοι των Ισλανδών Βίκινγκ παλεύουν ενάντια στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες για να βγάλουν την ψαριά τους στη στεριά προτού υποχωρήσει ο πάγος.

Πρεμιέρα έχουμε και για τον δεύτερο κύκλο για τα «Σαραβαλάκια και χρήμα». Οι Μάθιουσον επιστρέφουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 για έναν ακόμα κύκλο με κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές και κάθε είδους αναμνηστικά.

Οι Βίκινγκ των πάγων

Πρεμιέρα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 22:45

Καταδυόμαστε σε έναν κόσμο που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην τηλεόραση: τη βιομηχανία αλιευμάτων της παγωμένης λίμνης Ουίνιπεγκ, όπου οι απόγονοι των Ισλανδών Βίκινγκ παλεύουν ενάντια στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες για να βγάλουν την ψαριά τους στη στεριά προτού υποχωρήσει ο πάγος.

Οι μοναδικές γενναίες γυναίκες και οι άντρες αντιμετωπίζουν χιονοθύελλες, εύθρυπτο πάγο και κίνδυνο σε κάθε βήμα τους καθώς χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους ψαρέματος που έμαθαν από τους προγόνους τους.

Το ψάρεμα στον πάγο είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο σε ένα από τα πλέον απρόβλεπτα περιβάλλοντα εργασίας στον πλανήτη: στη λίμνη Ουίνιπεγκ· καθώς διακυβεύονται πολλά χρήματα και περισσότεροι από 700 άνθρωποι ασχολούνται με το ψάρεμα στον πάγο κάθε χειμώνα, αυτοί οι Βίκινγκ της Ισλανδίας διακινδυνεύουν τη ζωή τους για κάθε ψάρι που πιάνουν και κάθε αμοιβή που θα λάβουν.

Αφιέρωμα: Τούρμπο-Σάββατα

Κάθε Σάββατο από 6 Φεβρουαρίου στις 11:45

Τα Σάββατα στο Explore προσφέρουν τούρμπο θέαμα καθώς παρουσιάζουν μαραθώνιους με τα καλύτερα προγράμματα για την εξεύρεση, επισκευή και μεταπώληση οχημάτων.

Οι πρωταγωνιστές έχουν μεγάλο πάθος με τα αυτοκίνητά τους· είτε ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ και μάντρες για ξεχασμένα ή χαμένα διαμάντια, είτε κλείνουν μια καλή συμφωνία σε πλειστηριασμούς, διαθέτουν το βλέμμα, τα προσόντα και την τεχνογνωσία να μεταμορφώσουν ένα αυτοκίνητο και να προσαρμόσουν μια κατάσταση προς όφελός τους.

Σαραβαλάκια & χρήμα

Πρεμιέρα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 22:00

Οι Μάθιουσον επιστρέφουν για έναν ακόμα κύκλο με κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές και κάθε είδους αναμνηστικά. Εμείς παρακολουθούμε την ομάδα που ψάχνει και ανακαλύπτει κλασικά αυτοκίνητα και μηχανές σε κάθε είδους κατάσταση υπό το άγρυπνο μάτι του ειδικού και αρχηγού της οικογένειας Ντέρεκ Μάθιουσον, ο οποίος δεν μπορεί να αδιαφορήσει για κάτι που ανήκε σε μια εποχή όπου η ζωή ήταν απλούστερη.

Από τα οχήματα μιας περασμένης εποχής, όπως τα Austin 16, μέχρι τα σύγχρονα κλασικά αυτοκίνητα, όπως τα Ford Capri και τα RS 2000, τα Mini αλλά ακόμα κι ένα ολόκληρο λούνα παρκ, πάντα υπάρχει κάτι που βγαίνει στο σφυρί και ικανοποιεί το γούστο του καθενός.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ο Φεβρουάριος θα είναι πολικός στο Viasat Explore με τους Βίκινγκ των Πάγων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format