Τα μεγάλα παιδιά


Όταν είμασταν μικροί ονειρευόμασταν τη μέρα που θα ενηλικιωθούμε, θα γίνουμε ανεξάρτητοι, θα ορίζουμε εμείς τη ζωή μας και γενικά θα είμαστε αυτό που λέμε «μεγάλοι». Αυτή η μέρα ήρθε και πέρασε και ίσως τελικά να μην άλλαξαν τόσα πολλά όσα νομίζαμε. Αποκτήσαμε ευθύνες και μάθαμε να συμπεριφερόμαστε σαν ενήλικες όμως μέσα μας υπήρχε ακόμη αυτό το παιδί που μάλλον δεν θέλαμε και τόσο πολύ να ξεφορτωθούμε.

Και αν μας δεις στο πλήθος σίγουρα θα μπορέσεις να μας ξεχωρίσεις με κάποιο τρόπο:

1.Βλέπουμε παιδικά: θα μας βρεις να περνάμε τις ώρες μας χαζεύοντας στην πρωινή παιδική ζώνη (και ναι θα ξυπνούσαμε για να τα δούμε ή μπορεί να το παίρναμε σερί από το βράδυ) και ακόμη κι αν κοιτάξεις με βλέμμα απαξίωσης εμείς θα συνεχίσουμε απτόητοι να παρακολουθούμε Μπομπ Σφουγγαράκη. (Ναι αυτό ισχύει και για τις ταινίες-είμαστε οι περίεργοι τύποι που κάθονται στην τελευταία σειρά και γκρινιάζουν για τα παιδάκια που κάνουν φασαρία)

2. Τρώμε ακόμη παγωτό Πατούσα: ή κοκτέιλ ή γενικά όλα εκείνα τα παιδικά παγωτά που είναι προς εξαφάνιση σήμερα.

3.Τρώμε μαλλί της γριάς: γιατί φυσικά το φαγητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και εκεί βγαίνουν όλα μας τα απωθημένα. Συνεπώς δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας όταν βρίσκεται μπροστά μας ο πωλητής με τα γλειφιτζούρια σε σχήμα κόκορα ή τη ροζ πουπουλένια πανδαισία με την οποία 10 λεπτά αργότερα έχει κολλήσει ακόμη και στα παπούτσια μας. Τόσο ώριμοι.

 4. Παίζουμε ακόμα παιχνίδια: είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελούμαστε από ανίψια ξαδέρφια κλπ και θυμόμαστε τις δικές μας παλιές καλές εποχές είτε ότι έχουμε προνοήσει από μόνοι μας και έχουμε εφοδιαστεί με τα απαραίτητα. Με άλλα λόγια είμαστε αυτοί που ξεδιάντροπα θα βγάλουν στο τραπέζι την τράπουλα του τίτσου ή θα προτείνουν να ξεθάψετε ένα επιτραπέζιο που έχει πιάσει 10 τόνους σκόνη στην αποθήκη.

5. Ακούμε μουσική 90ς: γιατί πως αλλιώς θα θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια αν δεν κοπανηθείς με λίγη παλιά καλή Βανδή ή με λίγο Σάκη στα πρώτα του βήματα;

Και μπορεί εσείς οι υπόλοιποι να κοροϊδεύετε και να γελάτε. Μη ξεχνάτε, όμως, ότι εμείς είμαστε οι άνθρωποι που κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και εν τέλει βγάζουμε στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεται μέσα σας ακόμη κι αν εσείς έχετε φροντίσει να το κρύψετε καλά.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τα μεγάλα παιδιά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format