Άγνωστες παραλίες της Αττικής!


Καλοκαίρι έρχεται, εξεταστική έρχεται και η μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα αργεί αλλά τη περιμένουμε με ανυπομονησία. Κλείστε τη θέση σας από τώρα να νιώσετε καλύτερα, βοηθάει.

Μέχρι να έρθει όμως εμείς θα την βγάζουμε σε κοντινές παραλίες για να δροσιστούμε. Παρακάτω σας προτείνω μερικές, οι οποίες ίσως σας είναι άγνωστες:

1.Πόρτο Γερμενό: Βρίσκετε λίγα χιλιόμετρα μακρυά από την Ελευσίνα και ίσως είναι η καθαρότερη παραλία της Αθήνας. Μπορεί να πάει κάποιος εκεί με το Κτελ του νομού Βιλίων που αναχωρεί από το θησείο σε συχνά χρονικά διαστήματα. Είναι περίπου μιάμιση ώρα από το θησείο και η τιμή είναι πολύ προσιτή. Μπορεί κάποιος να κάνει και camping με τη παρέα του.

porto-germeno

2.Ψάθα: Βρίσκετε δίπλα από το Πόρτο Γερμενό και μπορεί κάποιος να πάει με τον ίδιο τρόπο.

psatha

3.Κινέτα: Παλιά θεωρούταν το καλύτερο και ακριβότερο μέρος να έχεις εξοχικό. Σήμερα, δεν θα λέγαμε το ίδιο αλλά παρόλα αυτά καλά κρατεί για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να φτάσει κάποιος εκεί με προαστιακό και τη γραμμή προς Κόρινθο.

kineta2

4. Άγιοι Θεόδωροι: Βρίσκετε κοντά στη Κινέτα, με τη διαφορά ότι συχνάζει περισσότερο νεολαία λόγω beach bars. Πας επίσης με προαστιακό και η τιμή ειδικά για φοιτητές είναι αρκετά προσιτή.

0174

Αυτά για τα δυτικά.. Καλό το πρώτο σας μπάνιο!

Γράφει η Βλαντή Κατερίνα

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
kate

Άγνωστες παραλίες της Αττικής!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format