Ανοιχτά ματς στην Ευρωλίγκα


Κομμένο και ραμμένο για θέαμα και υψηλό σκορ το αποψινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας, με το οποίο ανοίγει η δέκατη αγωνιστική. Στο Βερολίνο με αντίπαλο την Αλμπα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Συγκεντρώνει τα βλέμματα η μάχη μεταξύ Μιλάνο και Εφές.

Αλμπα – Ολυμπιακός

Αντίδραση ψάχνει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπάγερν πριν από δύο ημέρες (την Τρίτη) με 85-82. Σε συνέχεια της εμφάνισης που έφερε τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις, οι Πειραιώτες ήταν άκρως αποτελεσματικοί για μεγάλο διάστημα στο Μόναχο μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Κάπου εκεί οι παίκτες του Κεμζούρα θυμήθηκαν τον κακό τους εαυτό, με αρκετά λάθη στην επίθεση και έλλειψη σκληράδας στην άλλη πλευρά του παρκέ. Η μπάλα πέρασε ελάχιστα στον αποτελεσματικό Μιλουτίνοφ και το επιμέρους 30-19 στοίχισε από τους «ερυθρολεύκους» την τέταρτη νίκη της σεζόν.

Η Αλμπα για μία ακόμα φορά έπαιξε πολύ γρήγορο μπάσκετ και έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. Το πόδι μπήκε στο γκάζι από νωρίς, αποκτώντας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο διαφορές ασφαλείας. Ο γκαρντ Χέρμανσον κατάφερε ξανά να μπει στα παπούτσια του Σίβα με 16 πόντους και 4 ασίστ, ο Γκιεντράιτις έκανε τα πάντα στο παρκέ με 22 πόντους (4/8 τρ.), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, την ώρα που ο Σίκμα ήταν απολαυστικός για άλλο ένα παιχνίδι (19 π., 8 ρ., 4 ασ.).

Η Αλμπα τον τελευταίο καιρό τρέχει το παρκέ με τεράστια συνέπεια, σκοράρει πολύ και το ίδιο θα επιχειρήσει ξανά απόψε. Βελτιωμένος στο κομμάτι αυτό και ο Ολυμπιακός στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να οδηγηθούν ψηλά στο σκορ και το Over 163,5 είναι σε καλή απόδοση όπως βλέπουμε και στο betcosmos .

Μιλάνο – Εφές

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ στη διοργάνωση 7 νίκες και 2 ήττες, έχοντας ξεκινήσει πολύ δυνατά τις υποχρεώσεις τους. Το Μιλάνο γνωρίζει πως η υπεράσπιση της έδρας είναι ένα από τα προαπαιτούμενα ώστε να επιστρέψει στο προσκήνιο και αυτό κάνει στη φετινή Ευρωλίγκα. Συνεχίζοντας το απόλυτο σερί της στο Μιλάνο (5/5), ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι (92-88) το βράδυ της Τρίτης και παρέμεινε στην κορυφή με ρεκόρ 7-2. Ο Σκόλα των 20 πόντων, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Σέρχι των 18 πόντων και 11 ασίστ αποτέλεσαν ξανά το δίδυμο της επιτυχίας.

Η Εφές έγινε η μοναδική ομάδα της φετινής Ευρωλίγκας που μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό της για 40’ λεπτά στο – απόρθητο μέχρι το βράδυ της Τρίτης – «Αστρομπάλ» και υποχρέωσε τη Βιλερμπάν στην πρώτη εντός έδρας ήττα της (84-90). Για να φτάσει στην έβδομη φετινή νίκη και να παραμείνει στην κορυφή, η περσινή φιναλίστ δεν έκανε πράγματα πέραν των συνηθισμένων. Ο Αταμαν άφησε τους Λάρκιν και Μίτσιτς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ακολουθώντας την πεπατημένη και βγήκε δικαιωμένος.

Με 5/5 εντός έδρας πορεύεται η Μιλάνο και απόψε έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί της. Στην ιταλική πόλη είναι πολύ αποτελεσματική επιθετικά σκοράροντας σταθερά πάνω από 80, ενώ και η Εφές έχει τα μέσα για να υπηρετήσει ένα παρόμοιο στυλ. Στο άκρως ικανοποιητικό 2.67 το Combo 1 και Over 163,5.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ανοιχτά ματς στην Ευρωλίγκα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format