Με τη δύναμη της έδρας η Νάπολι


Τα παιχνίδια με τα οποία «ανοίγει η αυλαία» του δεύτερου γύρου στη φάση των ομίλων του Champions League είναι εκείνα που δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι με τις ομάδες των ομίλων 5 έως 8 να ρίχνονται πρώτες στη «μάχη» ενός «καυτού» διημέρου.

Καθαρίζει Σάλτσμπουργκ και πρόκριση

Για τον 5ο όμιλο, η πρωτοπόρος με 7 βαθμούς Νάπολι θα υποδεχθεί στο «Σαν Παόλο» την Ζάλτσμπουργκ, η οποία έχει ως τώρα μία νίκη και δύο ήττες. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν δύο εβδομάδες, οι Ναπολιτάνοι μπορεί να ισοφαρίστηκαν δις, αλλά πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 73’ με τον Ινσίνιε, παίρνοντας τελικά ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια του ομίλου. Σε περίπτωση που κερδίσουν την Ζάλτσμπουργκ και η Γκενκ δεν επικρατήσει στο «Άνφιλντ» της Λίβερπουλ, θα «κλειδώσουν» από απόψε την πρόκρισή τους στη φάση των «16». Η Νάπολι δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα 3 τελευταία της παιχνίδια στη Serie A, μένοντας στην ισοπαλία με ΣΠΑΛ και Αταλάντα και χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Ρόμα.

Όσο για την Ζάλτσμπουργκ, συνεχίζει να προελαύνει στο αυστριακό πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη μετά από 13 αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επιθετικά «πετάει φωτιές» έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επιθετική συγκομιδή στο φετινό Champions League, ωστόσο έχει εμφανείς αμυντικές αδυναμίες και τα 9 γκολ που έχει δεχθεί σε τρία παιχνίδια, την έχουν αφήσει στους 3 βαθμούς. Η Νάπολι απόψε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμπερδεύει από νωρίς με την υπόθεση πρόκριση, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μπροστά στο κοινό της, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Επιλογή ο άσος, αλλά μας συμφέρει να τον ποντάρουμε σε συνδυασμό με το Over 1.5 (απόδοση 1.97) όπως είδαμε στο πως παίζεται το στοίχημα ποδόσφαιρο.

Αδικείται ο Αγιαξ

Ντέρμπι κορυφής στο 7ο όμιλο, με την Τσέλσι να φιλοξενεί στο Λονδίνο τον Αγιαξ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 6 βαθμούς, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να επικρατεί πριν δύο εβδομάδες στο Αμστερνταμ 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Μπατσουαγί στο 86’. Η Τσέλσι την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγγλικού League Cup αφού έχασε με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη της ήττα μετά από 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, έπαιξε με αλλαγές και δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις το Σάββατο κόντρα στη Γουότφορντ (2-1).

Από την άλλη ο «Αίαντας», την Παρασκευή επικράτησε δυσκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-2 της Τζβόλε, παραμένοντας στην κορυφή της Eredivisie, σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Η ήττα από τη σημερινή του αντίπαλο είναι η μοναδική του στα 20 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ήδη στη φετινή σεζόν, παραμένει αήττητος και στα 12 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6-6-0). Περιμένουμε αμφίρροπο παιχνίδι και η απόδοση κοντά στο 4.00 που δίνεται η νίκη του Αγιαξ φαίνεται υπερβολικά υψηλή. Το Χ2 διπλή ευκαιρία είναι στο 1.91.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Με τη δύναμη της έδρας η Νάπολι

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format