Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις μια ξένη γλώσσα!


Είσαι φοιτητής και θες να ξεκινήσεις μια καινούργια ξένη γλώσσα η να συνεχίσεις τα αγγλικά που είχες αφήσεις από το γυμνάσιο και ένα σωρό ερωτήματα ταλανίζουν το κεφάλι σου;

Θα καταφέρω να την μάθω τόσο καλά  που να μπορώ να επικοινωνώ άνετα; Θα είμαι σε θέση να θυμηθώ όλο αυτό το λεξιλόγιο και τη γραμματική; Θα αξίζει την κόπο, τον χρόνο και το χρήμα εάν τελικά δεν καταφέρω να παρω το πτυχίο;  Θα μπορώ να διαχειριστώ και τα μαθήματα της σχολής μου; Μήπως τελικά είμαι πολύ μεγάλος για την ξεκινήσω τώρα;

H αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο βλέπουμε τα πράγματα ως μια επένδυση που πρέπει να μας φέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με το μικρότερο κόστος.

Ενώ διαισθητικά υποθέτουμε ότι όσο μικρότεροι είμαστε, τόσο πιο εύκολα μαθαίνουμε, στην πραγματικότητα υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο της επάρκειας σε μια δεύτερη γλώσσα όπως η προσωπικότητα, τα κίνητρα, η αυτοπεποίθηση, η δέσμευση χρόνου αλλά και πολλά άλλα.

Ο ρόλος των σύγχρονων κέντρων εκπαίδευσης και εκμάθησης ξένων γλωσσών θα πρέπει να είναι να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου ξεχωριστά να καταλαβαίνουν τις ανησυχίες του και να εγγυώνται για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σε ένα τέτοιο σύγχρονο κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών όπως ο εκπαιδευτικός όμιλος Γράψα Κορυδαλλού προσφέρονται λύσεις για τους εκπαιδευόμενους και ειδικά για τους φοιτητές όπου:

  • Δεν χάνουν κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση που σημειώσουν απουσίες λόγω εξεταστικής, για παράδειγμα,  αναπληρώσουν την ύλη τους εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορούν να κατεβάσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα και εξ αποστάσεως!
  • Επίσης έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ξένη Γλώσσα της επιλογής τους σε ωράριο προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα της Σχολής τους! Συγκεκριμένα, μπορούν να αλλάξουν ωράριο ή να παρακολουθήσουν εναλλάξ προγράμματα, κερδίζοντας σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Ακόμα με τα Προγράμματα Υποστήριξης GetWhatYouNeed που προσφέρει ο όμιλος Γράψα Κορυδαλλού στους σπουδαστές του παρέχονται Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στη Συνομιλία, τη Γραμματική και το Λεξιλόγιο!1170725_172001559650468_957138382_n

Ο όμιλος Γράψα Κορυδαλλού διαθέτει επίσης και Τμήμα Συμβουλευτικής που απαρτίζεται από καταρτισμένα και ενημερωμένα ακαδημαϊκά (απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων) και διοικητικά στελέχη που βρίσκονται στη διάθεση του σπουδαστή προκειμένου να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να βοηθήσουν αποτελεσματικά σε οτιδήποτε προκύψει.

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις μια ξένη γλώσσα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format