USE CARD : Μια κάρτα “ανάσα” για τους φοιτητές του Βόλου


Όταν πληροφορηθήκαμε μέσω του facebook για την ιδέα 3 νέων να κάνουν πιο οικονομική την καθημερινή ζωή των φοιτητών του Βόλου , εντυπωσιαστήκαμε και αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να μας εξηγήσουν πως επωφελείται ο κάθε φοιτητής και να μας μιλήσουν για την προσπάθεια αυτή.

Η ομάδα του USE CARD αποτελείται από τρία άτομα (Θάνος Ρωμανάς, Αχιλλέας Τσινούλης, Ανδρέας Χάλαρης) . Tα δύο μέλη της ομάδας είναι φοιτητες ,ο Θάνος ,που σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και ο Αχιλλέας ,φοιτητής του Ξεωπονικού Πανεπιστημίου. Ο τρίτος της παρέας είναι Αρχιτέκτονας και πρώην φοιτητής στον Βόλο.

Και οι τρεις εμπνευστές της ιδέας για μία πιο οικονομική,αλλά όχι και λιγότερο ποιοτική ,όπως μας επισημαίνουν, φοιτητική ζωή , έχουν ζήσει στον Βόλο, έχουν παρατηρήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των φοιτητών και ξεκινούν από αυτή την πανέμορφη πόλη ,την προσπάθειά τους .

1) Η φοιτητική μας κάρτα είναι πολύ εύκολη και στην απόκτηση αλλά και στην χρήση…

Αφού ο κάθε ενδιαφερόμενος έρθει σε επαφή μαζί μας και αποκτήσει την κάρτα, μπορεί και την χρησιμοποιεί σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες είναι συμβεβλημένες με εμάς για ένα ολόκληρο χρόνο και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ..!

Οι επιχειρήσεις έχουν κύριο και μοναδικό σκοπό να καλύψουν όλες τις ανάγκες που έχει ένας νέος που κατοικεί στην πόλη του Βόλου..!

Όπως ήταν και η αρχική μας σκέψη, σκοπός μας είναι να κάνουμε την ζωή μας φθηνότερη, αλλά το ίδιο ποιοτική..!

Έτσι λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να βγάλει κάρτα θα μπορεί να κερδίζει μέχρι τέλος Οκτώβριου το 2015..!

2) Τι σας παρακίνησε να προχωρήσετε σε αυτό το εγχείρημα ;

Όπως όλοι, έτσι και εμείς σαν φοιτητές νιώσαμε από την πρώτη στιγμή τι σημαίνει οικονομική κρίση..!

Αφού ήταν δύσκολο να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες μας έχοντας μόνο το χαρτζιλίκι των γονιών μας, θα έπρεπε κάτι να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας πιο προσιτη, ξεκινωντας από προσωπικό επίπεδο…

Προερχόμενοι δε, από επαγγελματικούς χώρους στους οποίους εργαζόμασταν, καταφέραμε να κάνουμε συμφωνίες για προσφορές και εκπτώσεις που να αφορούν το ευρύ νεανικό κοινό του Βόλου..!

Νιώσαμε την ανάγκη έτσι, να κάνουμε την ιδέα μας δυνατή και να δείξουμε στον κόσμο ποσό συμφέρει να είσαι μέλος της δίκης μας κοινότητας..!

3)Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις ;

Οι πρώτες εντυπώσεις ευτυχώς είναι πολύ θετικές..!

Σίγουρα υπάρχουν μικροπροβλήματα όταν έχεις να συνεργαστείς με 56 καταστήματα αλλά αφού γινόμαστε γνώστες, επιλύονται..!

Όσα παιδιά έχουν γίνει Users, μιλούν με τα καλυτέρα λόγια αφού η κάρτα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας τους (γεγονός που θέλαμε από την αρχή να πετύχουμε).

Από πλευράς καταστημάτων, συντρέχοντας και αυτά στην περίοδο κρίσης την όποια διανύουμε, είναι πολύ ευχαριστημένα από την κίνηση μας που περισσότερο αλληλεγγύης είναι παρά εμπορική..!

4)Πραγματοποιείται μόνο στον Βόλο; Έχετε ανάμεσα στα σχέδιά σας να προχωρήσετε σε πανελλήνιο επίπεδο ;

Για αρχή ναι, αν και υπάρχουν προτάσεις για αρκετές πόλεις και Ελλάδα αλλά και Κύπρο..!

Είναι αναγκαίο να έχουμε γερά θεμέλια για να συνεχίσουμε σε μια άλλη πόλη..!

Επόμενοι στόχοι μας είναι η γειτονική Λάρισα και τα Ιωάννινα..!

5) Έχετε την υποστήριξη κάποιου δημόσιου φορέα;

Η κίνηση μας είναι τελείως ανεξάρτητη. Αυτό συνεπάγεται πως ότ,ι έχει επιτευχτεί είναι αποτέλεσμα προσωπικού αγώνα και προσωπικής χρηματοδότησης..!

6) Ποιοι ιδιωτικοί φορείς σας υποστηρίζουν και ποιους τομείς της καθημερινής ζωής καλύπτουν;

Οι ιδιωτικοί φορείς που μας υποστηρίζουν έχουν επιλεχτεί με βάση τις γνώμες των νέων και τις ανάγκες τους..!

Όποτε είμαστε στην θέση να λέμε ότι χρησιμοποιώντας την κάρτα μας ένας νέος θα μπορεί να καλύψει όλες του τις ανάγκες όσων αφορά την εκπαίδευση, ψυχαγωγία, εστίαση(εστιατόρια- καφετερίες- ζαχαροπλαστεία-fastfood), ρουχισμό, αθλητισμό, καλλωπισμό-περιποίηση, τηλεπικοινωνίες, μετακινήσεις κα.

Επίσης μετά από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να έχουμε συμβεβλημένες με την κάρτα μας δυο αλυσίδες, την Vodafone και τα Sephora όπου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την κίνηση μας..!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του USE CARD καθώς βοηθά τους φοιτητές στην καθημερινότητά τους ,είναι μία κίνηση προσφοράς ,αλληλεγγύης και θεωρούμε πολλά προσδοκώμενη !

Για το Mystudentpass.gr : Κατερίνα Ρούβαλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

USE CARD : Μια κάρτα “ανάσα” για τους φοιτητές του Βόλου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format