Σε 10΄ είμαι εκεί;!


Κακά τα ψέματα ,σε δέκα λεπτά δεν θα είσαι σε κανέναν προορισμό σου στην Αθήνα . Αλλά υπάρχουν στιγμές που τίποτα δεν σε ικανοποιεί και θες να πάρεις τα βουνά. Είσαι στην σχολή και μετράς τα λεπτά αντίστροφα για να γυρίσεις σπίτι . Εμείς σου προτείνουμε να αφήσεις το σπίτι για αργότερα , να πάρεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να βρεθείς με τους αγαπημένους φίλους. Δεν έχει καμία σημασία ,που σπουδάζουν σε άλλη σχολή . Το Mystudentpass.gr έψαξε και βρήκε για εσένα τα πιο εύκολα και τα πιο γρήγορα δρομολόγια από την μία σχολή στην άλλη.

Αν σπουδάζεις σε ένα από τα παρακάτω πανεπιστήμια και ΤΕΙ ,τότε σίγουρα θα σχηματιστεί ένα αβίαστο χαμόγελο στο πρόσωπό σου καθώς θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο με τις λύσεις που σου προτείνουμε για να συναντήσεις τους φίλους σου:

Η αλήθεια είναι ότι τα 50λεπτα και τα 40λεπτα κυριαρχούν στις παραπάνω διαδρομές ,λόγω των μεγάλων αποστάσεών τους . Ωστόσο ,κανείς δεν θα αρνούταν να “θυσιάσει” ένα μέρος της ημέρας του να γνωρίσει νέα μέρη, να επισκεφτεί τους φίλους του , να δει πως λειτουργούν οι άλλοι φοιτητές. Τον τρόπο με τον οποίο ο καθε φοιτητής της πρωτεύουσας θα επισκεφθεί τα διάφορα πανεπιστήμια και ΤΕΙ ,τον αναφέραμε . Όμως κάτι λείπει! Και αυτό είναι η διασκέδαση στις περιοχές αυτές . Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Mystudentpass.gr για να δείτε την συνέχεια!

Για το Mystudentpass.gr : Κατερίνα Ρούβαλη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Σε 10΄ είμαι εκεί;!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format