DARe: Οι Ελληνίδες που διεκδικούν την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ “BRANDSTORM 2015” μιλάνε στο MyStudentpass.gr!


Τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας “DARe” που συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό Brandstorm by L’Oreal 2015, μίλησαν στο MyStudentpass.gr και μας εξήγησαν το πώς μπορούμε να τις στηρίξουμε, αλλά και για την μέχρι στιγμής εμπειρία τους!

Καταρχάς κορίτσια, συστηθείτε, ποιες είστε και που σπουδάζετε; 

Είμαστε η ομάδα “DARe” ή αλλιώς η Δέσποινα Καρανδρέα , η Αριάδνη Ζώρη και η Ρεβέκκα Παπανικολάου και είμαστε τεταρτοετείς φοιτήτριες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού “Brandstorm 2015”.

Τι είναι το Brandstorm?

Το Brandstorm by L’Oréal είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός μάρκετινγκ και καινοτομίας που διοργανώνεται από το 1992 και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο χώρο αυτό. Κάθε χρόνο έχει ένα διαφορετικό θέμα και η κάθε ομάδα καλείται να λάβει το ρόλο ενός στελέχους μάρκετινγκ και να αναπτύξει μια καινοτόμα ιδέα και να την υποστηρίξει με την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική.

Φέτος είναι η σειρά της Lancôme, όπου κληθήκαμε να προτείνουμε μια νέα και καινοτόμα εμπειρία για τους καταναλωτές στο Travel Retail (Duty free, Αεροδρόμια, Κρουαζιέρες, Πτήσεις). Δυστυχώς μέχρι τις 16 Ιουνίου που είναι ο διαγωνισμός στο Παρίσι, δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα για την ιδέα μας…

Πώς μπορεί τώρα να σας στηρίξει ο κόσμος;

Στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2/6/2015 και 15/6/2015, εκτυλίσσεται ο διαγωνισμός People’s Choice Award, που είναι ουσιαστικά το βραβείο του κοινού. Αυτό είναι μόνο η αρχή της διαδικασίας των παγκοσμίων τελικών. Έχει όμως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: Ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να ψηφίσει και να στηρίξει την Ελληνική συμμετοχή.

Και πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Vote στο παρακάτω link και επιλέγουμε Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm: apps.agorapulse.com

Share το link μαζί με τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο! Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

Πώς θα περιγράφατε τελικώς την εμπειρία του Brandstorm?

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, που δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη σύλληψη μιας μοναδικής ιδέας και στη διαδικασία υλοποίησής της. Μπορεί το άγχος και η πίεση χρόνου να είναι μεγάλη, όπως σε μια πραγματική εργασιακή εμπειρία, αλλά αυτό που μένει στο τέλος της μέρας καταλαβαίνεις ότι άξιζε τον κόπο.

Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το Mystudentpass.gr ειναι πάντα δίπλα στους φοιτητές.
Βρείτε μας στο Facebook ΕΔΩ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

DARe: Οι Ελληνίδες που διεκδικούν την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ “BRANDSTORM 2015” μιλάνε στο MyStudentpass.gr!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format