Εσύ ποιον τύπο διακοπών προτιμάς;


Καλοκαιρινές διακοπές για πάντααα!!! Τις διακοπές του ο καθένας επιλέγει να τις περάσει με διαφορετικό τρόπο! Καλή παρέα και όρεξη πρέπει να υπάρχει και όπου και να πάμε θα περάσουμε τέλεια! Υπάρχουν πολλοί τύποι διακοπών που μπορούμε να πάμε, και έτσι υπάρχουν και οι αντίστοιχοι υποστηρικτές τους! Ας τους γνωρίσουμε!!!

Ο “πρόσκοπος”!
Επιστροφή στη φύση! Παίρνεις τα απολύτως απαραίτητα στην πλάτη και έφυγες για τέλειες διακοπές δίπλα στην φύση, στα κουνούπια και τα μυρμύγκια! Σαφώς υπάρχουν και οργανωμένα camping αλλά σαν το ελεύθερο τίποτα! Σου ξυπνά το αίσθημα επιβίωσης! Άσε που αρχίζεις και εκτιμάς τον πολιτισμό σου και λίγο! Ξέρεις τι είναι να θες να πας τουαλέτα και να μην μπορείς;

tumblr_mfd0ybvcup1ro3yxho1_500
Ο απαιτητικός!
Δεν το νοιάζει να δώσει του κόσμου τα λεφτά! Δεν το νοιάζει ακόμα και να είναι το ξενοδοχείο μακριά από το κεντρικό σημείο της περιοχής που πήγε! Αρκεί να περάσει τις διακοπές του σαν πασάς! Πισίνα, τέλειο δωμάτιο και τέλεια εξυπηρέτηση!Πεντάστερο ξενοδοχείο τουλάχιστον! Άλλωστε μία φορά πηγαίνουμε διακοπές το χρόνο, ας είναι οι καλύτερες! Γιατί όμως τον νοιάζει τόσο πολύ; Διακοπές στο ξενοδοχείο θα κάνει ή στο νησί; Εμένα πάντως θα μου αρκούσε ένα σκέτο κρεβάτι!

campn,nmghmg

Ο απανταχού παρόν!
Αυτός είναι τόσο ενθουσιασμένος που ήρθε το καλοκαίρι, και έχει κανονίσει να πάει σε 3-4 νησιά μέσα στο καλοκαίρι! Θέλει να πάει ΠΑΝΤΟΥ! Αμά του χρόνου δεν μπορεί, να χάσει την ευκαιρία; Και επειδή δεν έχει λεφτά για όλα αυτά που θέλει, ψάχνει απελπισμένα φίλους και γνωστούς που να έχουν σπίτι σε κάποιο νησί για να τους φορτωθεί! Είναι ο τύπος που πίνει μέχρι το πρωί, κοιμάται ελάχιστα και τρώει συνέχεια σουβλάκια για να του φτάσουν τα λεφτά να πάει και αλλού!

Και επειδή φίλε μου είσαι έξω καρδιά, σου έχουμε όλα αυτά που ζητάς σε ένα! Για τσέκαρε ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ !!!

1jkvdvmsik

Ο άφραγκος!
Δεν τα υπολόγισε καλά; Τα έφαγε χωρίς να το καταλάβει; Όπως και να έχει θα την βγάλει στην Αθήνα, ή άντε το πολύ στο χωριό με τους παππούδες του. Δεν πειράζει όμως και στην Αθήνα θα βρει ωραίες παραλίες! Και άμα λάχει κάνει και ηλιοθέραπεια στο μπαλκόνι δίπλα στην φουσκωτή πισινούλα του! Ζωάρααα!

tumblr_inline_mqd3l3RZ8Q1qz4rgp

Ο “φυσιολογικός”!
Εντάξει, ας μην το παρακάνουμε δεν είναι όλοι ακραίοι! Υπάρχουν και οι φυσιολογικοί που κανόνισαν να πάνε διακοπές με την παρέα τους για λίγες μέρες και μετά στα χωρία και τα εξοχικά τους! Το κακό με αυτούς είναι ότι θα το συζητάνε μέχρι τις επόμενες διακοπές τους! ΝΑΙ το καταλάβαμε πήγες διακοπές στο τάδε νησί! Συγχαρητήρια!

anigif_enhanced-16814-1407867464-18

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 καλοκαιρινοί τύποι φοιτητών!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Εσύ ποιον τύπο διακοπών προτιμάς;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format