5+1 Χαρακτηριστικά μιας δεμένης παρέας


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που διαχωρίζει τις παντοτινές φιλίες από τις πιο περιστασιακές;Διάβασε ποια είναι τα χαρακτηριστικά  που έχουν οι πραγματικοί φίλοι, αυτοί που θα μείνουν κοντά μας μια ζωή.

  1. Είναι μαζί σε όλα και μέσα από το πολύ χρόνο που έχουν περάσει έχουν δικά τους αστεία , τα “δικά ” τους θέματα για συζήτηση και περνάνε όμορφα χωρίς να τους νοιάζει τίποτα άλλο. Τους αρκεί που είναι μαζί. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει ο φίλος είναι η προσοχή του και η παρουσία του.
  2. Αποδέχονται τον άλλον. Σέβονται τη προσωπικότητα του άλλου και τον αφήνουν ελεύθερο. Δε του θυμώνουν αν δεν μπορέσει να τους ακολουθήσει ακόμα και αν η δικαιολογία είναι ότι απλά βαριέται να βγει. Ακόμα ούτε λαμβάνουν αυτό το γεγονός σαν αφορμή για να μην τον ξανά προσκαλέσουν.
  3. Δεν γκρινιάζουν απλά συζητούν ότι τους απασχολεί. Σημασία έχει να συζητούν ότι συμβαίνει στο καθένα και να τον βοηθάνε.
  4. Στηρίζουν το φίλο τους ακόμα και αν έχει κάνει λάθος. Του δίνουν ελπίδα και του λένε ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι εύκολο για κάποιον να μας στηρίζει στην επιτυχία, αλλά ο πραγματικός φίλος θα βρεθεί δίπλα μας και στα καλά και στα κακά. Είναι σημαντικό να έχει κανείς δίπλα του κάποιον που να τον γνωρίζει αρκετά καλά και τον εμπιστεύεται τόσο ώστε να του «επιτρέπει» να είναι κοντά του σε όλες τις στιγμές.
  5. Δε θέλουν να αποχωριστούν με τίποτα. Ακόμα και αν κανόνισαν να βρεθούν για ένα καφέ χωρίς να το καταλάβουν είναι μαζί μέχρι την επόμενη μέρα!
  6. Όταν  βρίσκονται ξεχνούν τα πάντα. Ξεχνούν τα δικά τους προβλήματα , τη κούραση , το χώρο ή το χρόνο ίσως και δε τους λείπει τίποτα.  
    Είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη και ευχάριστη στιγμή, να σε στηρίζουν, να σε φροντίζουν και να χαίρονται  πραγματικά για εσένα.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

2
6 shares, 2 points

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

5+1 Χαρακτηριστικά μιας δεμένης παρέας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format