3+1 Ιδέες για οικονομικά αλλά ρομαντικά ραντεβού


Ο έρωτας δεν σημαίνει πάντα ότι ακολουθείται από ακριβά δείπνα και ποτά στην πόλη. Μερικές φορές ο έρωτας αναπτύσσεται με αγκαλιές κάτω από παπλώματα και χαλαρά καφεδάκια μετά από μια κουραστική μέρα. Υπάρχουν 4 μέρη που μπορείς να πας με την σχέση σου και να περάσετε υπέροχα χωρίς να ξοδέψετε πολλά έως και καθόλου χρήματα.

  1. Ρομαντικό πικνίκ

Πριν γελάσεις με την ιδέα του πικνίκ κάνε εικόνα εσένα και τον σύντροφο σου ξαπλωμένοι στο γρασίδι. Υπάρχει κάτι άλλο πιο ρομαντικό από αυτή τη σκηνή;

  1. Επίσκεψη σε μουσείο

Ειδικά άμα είστε από τα αλτέρνατιβ ζευγαράκια θα έπρεπε ήδη να έχετε κάνει μαζί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο. Εάν δεν το έχετε κάνει… ήρθε η στιγμή. Θα περάσετε χρόνο μαζί και ταυτόχρονα θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ραντεβού.

  1. Φτιάξτε μαζί ένα γεύμα

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ μπορείτε να βρεθείτε και να μαγειρέψετε μαζί. Πιστέψτε με, θα σας κάνει να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει άδειο σπίτι!!

  1. Βόλτα με το αμάξι

Αναφέρομαι στους τυχερούς που έχουν αμάξι. Μια βόλτα στα προάστια της πόλης θα σας κάνει να ξεκουραστείτε και με λίγη μουσικούλα και τον/ την αγαπημένο/η δίπλα σας θα ξεχάσετε κάθε έγνοια.

Φυσικά και μόνος σου ή μόνη σου μπορείς να σκεφτείς και άλλους έξυπνους και φθηνούς τρόπος να περάσετε χρόνο με την σχέση σου. Θυμήσου, δεν έχει σημασία  τι κάνεις αλλά με ποιόν! 😉

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

3+1 Ιδέες για οικονομικά αλλά ρομαντικά ραντεβού

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format