7+1 τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα


Είσαι φοιτητής και έχεις όρεξη για πολλά πράγματα όμως το πορτοφόλι σου δεν έχει την ίδια διάθεση; Ήσουν ο άνθρωπος που δεν έλεγε ποτέ όχι, πήγαινε κάθε μέρα για καφέ με την παρέα, έβγαινε για μία χαλαρή μπύρα που κατέληγε σε πέντε ποτά, ξεκινούσε για την λέσχη και τελικά έκανε στάση στο πρώτο σουβλατζίδικο γιατί ” Σαν να πέφτει λίγο μακριά η λέσχη ” . Πλησιάζει το τέλος του μήνα και εσύ μετράς ψιλά ακόμα και για εισιτήριο. Να οχτώ τρόποι που θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα και αυτές τις δύσκολες ημέρες.

  1. Keep calm and stay home. Κάλεσε τους φίλους σου για ταινία στο σπίτι.
  2. Βρες τρόπους να κόψεις το κάπνισμα. Τι κι αν είχες συνηθίσει να έχεις τσιγάρα μαζί σου; Δεν πειράζει όλα μια συνήθεια είναι και αν δεν μπορέσεις να το κόψεις, κάνε την ανατροπή και … ξετράκιασε τους φίλους σου.
  3. Πάρε έναν καφέ στο χέρι από την γειτονία ,ένα φιλαράκι και γύρισε όλη την πόλη. Και το καφεδάκι σου ήπιες και το βράδυ θα σαι κουρασμένος για έξοδο.
  4. Ήρθε ο καιρός να κάνεις αυτό το ‘μακρινό ‘ ταξίδι προς την λέσχη και να εξερευνήσεις το menu της . ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ ο πιστός σου φίλος που είναι πάντα εκεί τις δύσκολες αυτές ημέρες.
  5. Ξεκινάς ήδη τον επόμενο μήνα μείον . Ξεκίνα μια σειρά, αμέσως οι ώρες θα γίνουν λεπτά.
  6. Πίσω στο πατρικό σου υπάρχει πάντα χώρος, Όσο προλαβαίνεις βγάλε ένα εισιτήριο και έφυγες.
  7. Θυμάσαι εκείνο το μάθημα που χρωστάς από το πρώτο εξάμηνο? Ευκαιρία για λίγο διάβασμα ,θα κρατήσει μακριά τους πειρασμούς και κοντά τα λεφτά σου.
  8. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θύμισε στην μανούλα ότι είσαι το γλυκό της αγγελουδάκι και ίσως φροντίσει να σε προμηθεύσει.

Αν έχεις τους παραπάνω λόγους στο μυαλό σου  την επόμενη φορά που θα ξεμείνεις  από λεφτά  μην τρομάξεις ! Λύσεις υπάρχουν και τώρα τις ξέρεις.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

7+1 τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format