Απόδραση στη μέση του εξαμήνου


Όλοι ξέρουμε Ότι η φοιτητική ζωή στην Αθήνα προσφέρει αμέτρητες επιλογές όμως είναι αρκετά κουραστική. Μένεις μακρυά από τη σχολή και έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις κάθε μέρα γιατί απαιτεί πολύ χρόνο; Νιώθεις αγχωμένος και αισθάνεσαι ότι δε τα καταφέρνεις καλά με τα μαθήματα; Έχεις κολλητό που σπουδάζει σε άλλη πόλη;
Πάρε το λεωφορείο και πήγαινε να τον επισκεφτείς! Γιατί ένα μικρό διάλειμμα κάνει σε όλους μας καλό! Μη σε νοιάζει για τα μαθήματα, θα τα πάρεις από τους καλούς σου φίλους που θα πηγαίνουν αυτοί κάθε μέρα στη σχολή αντί για σένα.
Η εξεταστική αργεί ακόμα και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις εικόνες και να γυρίσεις ανανεωμένος με ακόμη πιο πολλή όρεξη για το υπόλοιπο του εξαμήνου. Επίσης το πιο ήρεμο περιβάλλον που θα επισκεφτείς θα σου δώσει τη δυνατότητα όχι μόνο να αλλάξεις παραστάσεις αλλά και χρόνο να σκεφτείς και να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου! Ειδικά αν είσαι φοιτητής που δε δουλεύεις τώρα βρίσκεσαι στη φάση με τις λιγότερες υποχρεώσεις και πρέπει να το εκμεταλευτείς!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
1
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
3
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Απόδραση στη μέση του εξαμήνου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format