Πόσα likes έχω;


Πόσα likes έχω, πόσες φωτογραφίες θα ανεβάσω, πόσα τσεκιν θα κάνω και τα γνωστά. Κολλημένοι και υπνωτισμένοι από τη μεγάλη εφεύρεση του Facebook, χάνουμε την μπάλα. Χάνουμε στιγμές διασκέδασης, πολύτιμο χρόνο και με γοργό ρυθμό γινόμαστε έρμαια αυτού του εργαλείου.

Ναι γιατί άμα το σκεφτείτε πρόκειται για ένα εργαλείο! Ένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Ένα εργαλείο και μέσω που πολλές φορές έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στην αυτοεκτίμηση των ατόμων-χρηστών του. Παρακολουθώντας τις ζωές των άλλων, τα μέρη που πηγαίνουν, τι φορούν ακόμα και το τι τρώνε οδηγεί σε μια εμμονή. Εμμονή αφού συνεχώς επιθυμούμε να παρακολουθούμε στενά και να προβάλουμε με καμάρι και εμείς οι ίδιοι δικά μας προσωπικά στοιχεία. Έτσι το αίσθημα ζήλειας είναι πολύ εύκολο να προκληθεί.

Μέσω αυτής της χείριστης συνήθειας ή κομψότερα της κατάχρησης αυτού του εργαλείου, εκθέτουμε τους εαυτούς μας . Ξεχνάμε την ταυτότητα μας και χάνουμε λίγο από την προσωπικότητά μας. Ζούμε μια παράλληλη ζωή, μια ζωή ‘’φτιαχτή’’ μόνο και μόνο για το φαίνεσθε.

Όλη μέρα πάνω από μια οθόνη γινόμαστε παρατηρητές των ζωών των άλλων και χάνουμε το νόημα της δικής μας . Το κινητό όντας πλέον επέκταση του χεριού μας είναι ο μόνος συνεργός μας σε αυτή τη φτιαχτή ζωή. Θυσιάζουμε ασυνείδητα το είναι μας για τα μάτια του κόσμου, του αγαπητού μας διαδικτυακού κόσμο.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
1
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πόσα likes έχω;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format