Όλα όσα ζήσαμε την πρώτη μέρα με τους νικητές του 3ου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ στις Βρυξέλλες


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της επίσκεψης των νικητών του 3ου κύκλου του φοιτητικού διαγωνισμού για την ΕΚΕ “Νίκος Αναλυτής” στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Οι ομάδες που διακρίθηκαν, μαζί με την Υπεύθυνη Ποιότητας και Πρωτοβουλιών του CSR Hellas, Άντα Παπασταμέλου, έπειτα από ένα ομαλό και ήρεμο ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πόλη των Βρυξελλών μέσα από μια βόλτα στους δρόμους της, να θαυμάσουν τα αξιοθέατά της, να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις, ενώ δεν άργησαν να δημιουργηθούν και καινούργιες φιλίες.

Μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας ήταν και η συνάντησή τους με στελέχη του CSR Eurore, η οποία αποτέλεσε και το highlight της ημέρας. Μέσα από έναν δημιουργικό διάλογο, έμαθαν για τις δράσεις του CSR Europe, αλλά και για την καινοτόμο καμπάνια τους “Pact for Youth”, μέσα από την οποία επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και νεολαία ενώνονται για το καλό της επιχειρηματικότητας, αλλά και της κοινωνίας.

 

14958299_848247785310513_101162938_n

Στη συνάντηση αυτή, φυσικά, παρουσιάστηκαν και οι νικητήριες εργασίες των ομάδων. Ακούσαμε για την ΕΚΕ στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού, έμπνευση για το οποίο αποτέλεσε ο εθελοντισμός σε μαραθώνιο των ίδιων των μελών της ομάδας, μάθαμε για την εξέλιξη της ΕΚΕ των τραπεζών, όπου μέσα σε μια Ελλάδα της κρίσης έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ενώ εξερευνήσαμε και το χώρο των Τηλεπικοινωνιών, στον οποίο μέσα από την ΕΚΕ, κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα φροντίζουν για την εταιρική υπευθυνότητα.

14996460_848247841977174_137044302_n

Το ταξίδι συνεχίζεται και σήμερα, με την επίσκεψη της αποστολής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Όλα όσα ζήσαμε την πρώτη μέρα με τους νικητές του 3ου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ στις Βρυξέλλες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format