5 τρόποι για να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου από τη σχολή


Ήρθε λοιπόν η στιγμή που πέρασες στη σχολή σου και αρχίζεις να γνωρίζεις πολλά καινούργια άτομα από τα οποία κάποια θα επιλέξεις τη βασική σου παρέα. Όταν γίνει αυτό θα ανακαλύψεις ότι το να συναντιέστε μόνο για καφέ μετά το μάθημα δεν είναι αρκετό για να σας ενώσει.

1) Μπορείτε να συναντηθείτε στο σπίτι ενός από την παρέα. Όταν βρισκόμαστε σε κάποιο σπίτι αισθανόμαστε πιο άνετα και μπορούμε να είμαστε πιο ελεύθεροι σε σχέση με το όταν είμαστε έξω. Ο χώρος του σπιτιού δίνει τη δυνατότητα και για άλλες δραστηριότητες όπως το να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι, να δείτε μια ταινία ή μια σειρά.

2) Οργανώστε διάφορες δραστηριότητες με τους φίλους σας. Για παράδειγμα το να διαβάζετε όλοι μαζί ή το να πηγαίνετε γυμναστήριο σας δίνει την ευκαιρία να περνάτε χρόνο μαζί χωρίς να συζητάτε κάτι απαραίτητα. Μια ακόμα ωραία ιδέα είναι το μαγείρεμα.

3) Οργανώστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή διάφορες εκδρομές μέσα στο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψετε σε καινούργια μέρη δημιουργώντας αναμνήσεις που θα συζητάτε για πολύ καιρό και θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το χαρακτήρα των φίλων σας.

4) Παρακολουθήστε μαζί μία συναυλία. Έτσι θα δείτε από κοντά τους ανθρώπους των οποίων τα τραγούδια αγαπήσατε σαν παρέα και θα αποκομίσετε αναμνήσεις στις οποίες θα γυρίζετε ξανά και ξανά.

5) Ανακαλύψτε καινούργια μέρη στη πόλη που ζείτε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά όμορφα και ιδιαίτερα μέρη που δεν έχετε “ξετρυπώσει” ακόμα.

Λένε πως τα φοιτητικά μας χρόνια, είναι τα καλύτερα! Διάλεξε την κατάλληλη παρέα και ζήσε όσο πιο έντονα μπορείς!

Συγγραφή κειμένου: Γιολάντα Στοφόρου

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
1
Lol
Love Love
3
Love
OMG OMG
1
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 τρόποι για να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου από τη σχολή

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format