Όλα τα σχολεία του Λος Άντζελες έκλεισαν μετά από τρομοκρατική απειλή!


Tα σχολεία του Los Angeles έκλεισαν  μετά από απειλή για βόμβα  σε μέλος ενός σχολικού συμβούλιου,  όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles. Η περιοχή είναι η δεύτερη σε μέγεθος σχολική ζώνη των Ηνωμένων Πολιτειών, με 640.000 φοιτητές σε περισσότερα από 1.000 σχολεία.

Το FBI και  εμπειρογνώμονες  για εκρηκτικά έχουν κληθεί για να σαρώσουν κάθε ντουλάπι, αίθουσα διδασκαλίας, γραφείο, μπάνιο και κάθε πανεπιστημιούπολη σε όλη τη χώρα σε μια έκταση  5.000 τετραγωνικών μιλίων.Οι φοιτητές που είχαν ήδη φτάσει στο σχολείο στάλθηκαν σε συγκεκριμένες πύλες προκειμένου να συνοδευτούν από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.

Ένας εμπειρογνώμονας τρομοκρατίας μιλώντας στο CNN είπε πως το άτομο ή τα άτομα που έκαναν την απειλή αυτή έχουν ήδη επιτύχει περισσότερα από το στόχο τους  να τρομοκρατήσουν όχι μόνο την πόλη αλλά ολόκληρο το έθνος.

Η απειλή έγινε προς τους μαθητές στα σχολεία,   δήλωσε ο επικεφαλής της σχολικής περιοχής Ramon Cortines σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη το πρωί  αρνούμενος  να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κάτοικοι της περιοχής  ζήτησαν από τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά  τους σε κανένα από τα  1000 δημόσια και 187 τσάρτερ σχολεία της περιοχής μετά και από την δήλωση του Cortines.

Η  απόφαση για το κλείσιμο όλων των σχολείων έγινε για να εξασφαλιστεί  ότι κάθε παιδί και εργαζόμενος θα είναι «απολύτως ασφαλής», και πάρθηκε απο τον Διοικητικό Σύμβουλο της Παιδείας  Steve Zimmer ο οποίος μάλιστα είπε: “Πρόκειται να είναι μια πολύ κουραστική μέρα. Όποιος έχει κάνει την απειλή  θα παρακολουθεί  αυτήν την κάλυψη με μεγάλη ικανοποίηση”

Πηγή: www.rt.com

www.dailymail.co.uk


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Όλα τα σχολεία του Λος Άντζελες έκλεισαν μετά από τρομοκρατική απειλή!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format