Τα καμμένα τραγούδια που ακόμα γουστάρεις να ακούς.


 

Σε όλους μας , αρέσει να μιλάμε και να διαβάζουμε για την μουσική, ειδικά όταν πρόκειται για την μουσική και τα τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε και χάραξαν τα παιδικά-εφηβικά μας χρόνια. Τα ‘καμμένα’ τραγούδια όπως τα έχουμε ονομάσει. Τα ακούγαμε κάθε μέρα στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο αφού οι υπολογιστές και τα λάπτοπ δεν είχαν μπεί ακόμα στην ζωή μας. Μαθαίναμε απέξω κάθε τους στίχο, τα γράφαμε σε θρανία, τσάντες, τοίχους καθώς προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τους τραγουδιστές βγάζοντας ακόμη και δικά μας χορευτικά. Όταν μαζευόμασταν στην γειτονιά με τα παιδιά πέρα από το κουτσό ή το ποδόσφαιρο που παίζαμε κάναμε και μίνι διαγωνισμούς τραγουδιών και χορευτικών των αγαπημένων μας τραγουδιών. Είχαν μεγάλη επίδραση στην ζωή μας ως παιδιά .Τα θεωρούσαμε πολύ ξεχωριστά και όταν τα ξανακούμε τώρα που μεγαλώσαμε  συνεχίζουμε να γνωρίζουμε ακόμα τους στίχους και αυτό μας δίνει την ίδια χαρά όπως τότε! Πιστεύω πως θα τα ‘κουβαλάμε’ για πάντα μέσα μας ως ένα όμορφο κομμάτι της νεαρής μας ηλικίας και το πιο τέλειο απ’ολα είναι πως ακόμα γουστάρουμε να τα ακούμε! Παρακάτω θα ταξινομήσω μερικά από αυτά  τα τραγούδια που είχαν γίνει hits στα τότε χρόνια!

 

  1. Έλενα Παπαρίζου – Αναπάντητες κλήσεις

Και ποιος δεν θυμάται τις αναπάντητες κλήσεις της Παπαρίζου. Το πρώτο της τραγούδι και ένα από τα πιο επιτυχημένα της. Κάθε φορά που έπαιζε το volume ήταν τέρμα. Ο ρυθμός του τραγουδιού σε έκανε και ακόμη σε κάνει να σηκώνεσαι να χορεύεις σαν μικρό παιδάκι!

  1. Σαρμπέλ – Σοκολάτα 

Ένα κομμάτι από σένα για μένα κράτα είσαι αυτο που μ’ αρέσει μια σοκολάτα’.. Το ρεφρέν του τραγουδιού υπάρχει ακόμα στο μυαλό μας σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Επίσης το βιντεοκλίπ είναι όλα τα λεφτά, αφού ο Σαρμπέλ με τις χορευτικές του κινήσεις σε πορώνει.

 

  1. Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά 

Δεν θα μπορούσε να λείψει αυτό το τραγούδι από την λίστα μας. Τώρα που το άκουσα μου ήρθαν στο μυαλό ένα κάρο αναμνήσεις.. Οι φορές που το τραγουδάγαμε με τις φίλες μου ήταν αμέτρητες καθώς είχαμε προσπαθήσει να βγάλουμε και χορευτικό.. Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα το ακούμε.

Όλα καλά θα πάνε, όπως λέει και ο Σάκης!

 

  1. Γιώργος Μαζονάκης – Το Gucci φόρεμα

ΥοΟ Brooo! Και τώρα όλοι χέρια και κεφάλι πάνω κάτω τραγουδώντας το Gucci φόρεμα. Όταν είμασταν μικροί δεν πολυκαταλαβαίναμε τους στίχους και το νόημα του τραγουδιού απλά το λέγαμε χωρίς να ξέρουμε την σημασία του (εγώ προσωπικά δεν το είχα καταλάβει) , σήμερα όμως που το ακούω το αντιλαμβάνομαι αλλιώς.

 

  1. Goin Through – Καλημέρα Ελλάδα 

Δεν πιστεύω να υπάρχει άτομο που έχει μεγαλώσει με αυτό το τραγούδι και δεν το ξέρει όλο μα όλο απέξω. Τώρα που το ακούμε ξανά κατανοούμε πόσο ταιριάζει στις εποχές που ζούμε και στις δυσκολίες που περνάει η χώρα! Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα προφητικό τραγούδι, δυστηχώς.. Όπως και να έχει, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!

 

  1. Μιχάλης Χατζηγιάννης – Χέρια ψηλά

Πόσο το είχα επιθυμίσει αυτό το τραγούδι! Ωραίες αναμνήσεις που τις έχουμε συνδυάσει  επιστρέφουν πάλι στο μυαλό μας! Πάμε όλοι χέρια ψηλά!

 

  1. Stavento – Mέσα Σου

Από τα πιο ωραία RnB τραγούδια που ακόμα μας αρέσει να ακούμε! Μπορούμε να πούμε ότι είναι το τραγούδι που έδωσε την κατάλληλη φήμη στους Σταβέντο.Ας το απολαύσουμε και ας χωρέψουμε στον ρυθμό του!

 

  1. Δυτικές Συνοικίες – Καλοκαιρινά ραντεβού 

Το καλύτερο καλοκαίρινο τραγούδι όσα χρόνια και αν περάσουν. Ένα αθάνατο τραγούδι που όλοι το έχουμε χορέψει και τραγουδήσει! 8 μήνες μέχρι να έρθει καλοκαίρι παιδιά!

Έυχομαι να χαρήκατε και να τα απολαύσατε όπως εγώ! Είναι ωραίο να θυμάσαι τα τραγούδια που σε μεγάλωσαν και να τα ακούς το 2015. Παρατηρείς ότι η ομορφιά αυτών των τραγουδιών έχει παραμείνει σταθερή σε όλα αυτά τα χρόνια και χαίρεσαι για αυτό!

Για το Mystudentpass.gr Εριάλντα Μπεντίνη

Τσέκαρε και τα παρακάτω:

  1. mystudentproject
  2. Φοιτητικά Party
  3. Η #MystudentWelcomeBag15 έρχεται γεμάτη δώρα στην σχολή σου.Έλα να πάρεις κι εσύ το δώρο σου.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τα καμμένα τραγούδια που ακόμα γουστάρεις να ακούς.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format