Οι έρωτες του καλοκαιριού!


Αχ, καλοκαιράκι! Η εποχή των μεγάλων ερώτων! Λίγο οι μοναξιές του χειμώνα, λίγο η ζέστη, λίγο τα ποτά που κατεβάζουμε όπου σταθούμε και βρεθούμε, κάτι και ο ήλιος που μας βάρεσε στο κεφάλι, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, ξυπνούν τα ρομαντικά μας ένστικτα!

Θέλεις να κυλιστείς σε ατελείωτες παραλίες, να παίξεις με τα κύματα, να χορέυεις κάτω από το φεγγάρι… αλλά κάθε καλοκαίρι έχει τους δικούς του έρωτες. Σου παρουσιάζω, λοιπόν, τα είδη των καλοκαιρινών ερώτων που  – έλα,παραδέξου το – ζεις ή θα ζήσεις:

1. Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α

Ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομαι! Στο, πλέον κλασσικό, παιδί από το χωριό. Μπορεί τους χειμερινούς μήνες να είστε χωρισμένοι, αλλά ξέρετε και οι δυο σας ότι το καλοκαίρι θα σας ενώσει. Υπάρχει ένα χρόνιο φλερτ μεταξύ σας, πολλά φιλιά και αγκαλιές στα κρυφά (για να μην φας και την καζούρα από την παρέα), ζήλιες αν κάποιος αλλάξει αντικείμενο του φλερτ, αλλά ποτέ η όλη κατάσταση δεν θα γίνει official. Και θα τελειώσουν οι διακοπές, θα πας πίσω στην πόλη, αλλά δεν σε πειράζει. Ξέρεις ότι το επόμενο καλοκαίρι θα σας βρει και πάλι μαζί.

ογα

2. Τα σιαμαία!

Μαζί τις καθημερινές, μαζί τα Σαββατοκύριακα, μαζί και στις διακοπές! Αναφέρομαι στα ζευγάρια που πλέον ο εγκέφαλός σου τα επεξέργάζεται σαν ένα άτομο και που δεν θυμάσαι πoια είναι η τελευταιά φορά που τους είδες μόνους. Δεν τίθεται καν θέμα για το πού θα τους βρει το καλοκαίρι αρκεί να είναι μαζί. Στο πλοίο φιλιούνται, στην παραλία φιλιούνται, στο clubάκι φιλιούνται, στο ξενοδοχείο δεν θέλω να ξέρω τι κάνουν. Και για όλους τους υπόλοιπους το όλο σκηνικό μοιάζει αποκρουστικό. Μην τους ακούτε, ρε! Ζηλεύουν!

αχωριστοι

3. Στάσου, μύγδαλα!

“Στάσου, μύγδαλα!” να του λες και να μην καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ! Μιλάω για τις international γνωριμίες του καλοκαιριού. Εεεε, στην Ελλάδα βρισκόμαστε! Τι περίμενες; Και άιντε, κάνεις τη γνωριμία, μιλάτε κούτσα κούτσα τα αγγλικά και συνεννοείστε, του δείχνεις και τους ελληνικούς τρόπους φιλοξενίας – if you know what I mean – και όλα καλά. Έλα, όμως που θα φτάσει και η ώρα να πείτε και καμιά κουβέντα… Και εσύ απλά στέκεσαι εκεί και τον κοιτάς κάπως έτσι:

μπερδεμα4. One night’s flirt…

…και ό,τι άλλο προκύψει, φυσικά. Αναφέρομαι σε ΄σένα ελεύθερο πνεύμα με την ρομαντική ψυχή. Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να λάμψεις! Κάθε βράδυ άλλο μπαράκι, άλλη παρέα και άλλο αντικείμενο φλερτ. Εσύ δεν είσαι για κάτι σταθερό, γιατί πολύ απλά δεν σε εκφράζει. Θέλεις να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και τους ορίζοντές σου και να χαρείς τα καλούδια της απόλυτης ελευθερίας. Keep calm and flirt, brah!

κατε

5. Ένα καλοκαίρι η αγάπη χάθηκε…

Εσύ έκανες απλά την ηλιοθεραπεία σου, μέχρι που ένα μπαλάκι του τέννις σε χτυπάει στο κεφάλι. Εκείνη έρχεται να ζητήσει συγγνώμη. Και όλα αλλάζουν. Ερωτεύεστε παράφορα. Κολυμπάτε σε καταγάλανες παραλίες, μοιράζεστε το ίδιο milkshake, τρέχετε ανέμελοι σε λόφους και σε παραλίες, της μαθαίνεις να παίζει ρακέτες, ζείτε τον απόλυτο έρωτα. Οι διακοπές τελειώνουν, όπως και ο έρωτας σας, αλλά είναι κάτι που ξέρατε απο την αρχή. Για αυτό αποχωρίζεστε με ανάμεικτα συναισθήματα. Που να ΄ξέρες καψερέ ότι θα ερωτευόσουν; Είχατε, δεν είχατε, με συγκινήσατε πάλι!

love

Άλλο ένα καλοκαίρι ξεκινάει, άρα και καινούργιοι έρωτες αρχίζουν. Άραγε, τι να επιφυλάσσει για τον καθένα μας;

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Οι έρωτες του καλοκαιριού!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format