Δύσκολα επαγγέλματα (summer edition)!


Διακοπές; Μμμ ναι ωραία! Εσείς που θα πάτε καλά να περάσετε! Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αντί να κάνουν τουρισμό στα ελληνικά νησιά, θα κάτσουν να δουλέψουν όλο το καλοκαίρι! Δεν λέω μπορεί να είσαι τυχερός και να βρεις δουλειά που να συνδιάζει διακοπές, καλοπέραση και καλά χρήματα! Όταν την βρεις ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! Και τώρα που κατεβήκαμε από το ωραίο ροζ συννεφάκι μας, οι επιλογές μας είναι λίγες…και όχι και τόσο καλές!
BABYSITTING
Αχ τι γλυκούλια μικρά παιδάκια!! Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση με το που τα δεις! Μετά ξέρεις τι ακολουθεί; “Γιωργάκη πρόσεχε, κατέβα από το φωτιστικό! Μαράκι φτύσε την γόμα! Γιαννάκη μην κλαις, δεν πειράζει που ο Μπομπ Σφουγγαράκης απολύθηκε από τον Τραγανό Κάβουρα, θα τον ξαναπροσλάβουν!” . Εντάξει ίσως υπερβάλλω λίγο αλλά ότι θα τα κυνηγάς από δω και από κει είναι το μόνο σίγουρο! Θα κάνεις και γυμναστική βρε τυχερούλη!

Kari-The-Babysitter-Is-Indifferent-In-Pixars-Jack-Jack-Attack-Gif

“ΠΡΟΩΘΗΣΗ”
Μπορείς να πουλάς όση μούρη θες λέγοντας ότι δουλεύεις στην Προώθηση, λες και δουλεύεις σε υψηλόβαθμη θέση στο Marketing, αλλά όχι! Φυλλάδια μοιράζεις! Και ξέρουμε και οι δύο ότι δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς! Φιλική συμβουλή: αλείψου ολόκληρος με αντηλιακό γιατί σε βλέπω να γίνεσαι ντοματί!

P0uEyAI

ΠΩΛΗΤΗΣ/-ΡΙΑ
Φαινομενικά, συγκριτικά με τα αλλά δείχνει πολύ καλύτερο! Αλλά σκέψου το λίγο καλύτερα! Σε περιόδους εκπτώσεων, εσύ όρθιος τόσες ώρες με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη να σου λένε μήπως είναι πολύ κοντή η φούστα που εσύ νόμιζες ότι είναι μπλούζα και να σου λένε ότι φοράνε 45 νούμερο παπούτσι ενώ φοράνε το πολύ 42! Μμμ καλό κουράγιο! Οι βαλεριάνες θα σε βοηθούν να ηρεμείς!

clothes-shopping

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/-Α
Το σκέφτεσαι και λες ότι είναι η εύκολη λύση! “Πόσο δύσκολο να είναι πια να κρατάς ένα δίσκο; Σιγά θα κάνω και εξάσκηση σπίτι μου και είμαι έτοιμος!”. Μάλιστα εκτός του ότι πρέπει να είσαι απίστευτα τυχερός να σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, η εξάσκηση στο σπίτι ίσως σε βοηθήσει να σπάσεις ένα ποτήρι λιγότερο! Σκέψου επίσης ότι θα είσαι πέρα δώθε τόσες ώρες, με τον καθένα να κάνει 15 ώρες να αποφασίσει και να παίρνει στο τέλος ένα frappe και παρ’όλα αυτά να πρέπει να είσαι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Εισπνοές εκπνοές, και να σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή το μαρτύριο τελειώνει!

tumblr_n6b49kpYUw1to523zo1_500

ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΗΣ
Αρχικά, σκέφτεσαι “Ποια Pamela και ποιος Hasselhoff; Δεν πιάνουν μία αυτοί μπροστά μου!”. Σε λίγο θα εύχεσαι απλά να έπαιζες στο Baywatch, και όχι να δουλέυεις πραγματικά ως ναυαγοσώστης! Είτε σε θάλασσα είτε σε πίσινα, σκέψου παιδάκια που φωνάζουν και κάνουν σαν δαιμονισμένα και εξυπνάκηδες που κάνουν διάφορα κόλπα μεσα στην θάλασσα! Πρέπει να είσαι συνεχόμενα σε εγρήγορση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει η διπλή κολοτούμπα του καθενός, και τα νεύρα σου στο κόκκινο! Και το αποτέλεσμα;
Ναυαγοσώστης- Ναυαγοπνίχτης 0-1 !

tumblr_ndx005pN4g1rdzuduo1_500
Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Δύσκολα επαγγέλματα (summer edition)!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format