5 λόγοι για να εργαστείς το καλοκαίρι!


Για τους περισσότερους από εμάς το καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ξενύχτια, ξεκούραση κτλ. Όμως υπάρχουν αρκετοί φοιτητές που προσπαθούν να βρούν μια καλοκαιρινή απασχόληση ή ημιαπασχόληση έτσι, ώστε παράλληλα με την καλοκαιρινή καλοπέραση να εργάζονται κιόλας.

Οι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτήν την επιλογή είναι αρκετοί. Παρακάτω θα αναφέρω 5 από αυτούς:

1. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός ότι θα έχεις ΔΙΚΑ σου λεφτά. Έτσι νιώθεις ότι δεν “επιβαρύνεις” τους γονείς σου και αισθάνεσαι οικονομικά ανεξάρτητος.

giphy

2. Αποκτάς προϋπηρεσία. Ένα πολύ σημαντικό κόμματι όταν ψάχνεις για εργασία είναι η προϋπηρεσία. Συνήθως είναι ένα από τα πρώτα ερώτηματα που σου γίνονται σε μια συνέντευξη. Επομένως δουλεύοντας το καλοκαίρι την εξασφαλίζεις άνετα!

3. Ο τεράστιος ελεύθερος χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας. Μερικές φορές το να εργαστείς το καλοκαίρι δεν είναι τόσο κουραστικό όσο ακούγεται. Αντιθέτως , κάνει το καλοκαίρι πιο δημιουργικό και εποικοδομητικό.

relax

4. Μαζεύεις καινούργιες εμπειρίες. Μαθαίνεις να συνεργάζεσαι, να επικοινωνείς με άτομα που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσένα και γενικά μπαίνεις στο κλίμα του χώρου εργασίας.

5. Δοκιμάζεις και αναγνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Μπορεί να ακούγετε παράξενο όμως αποτελεί έναν λόγο για πολλούς από εμάς. Μαθαίνεις τον εαυτό σου και τις αντοχές σου.

work

Ελπίζω τα παραπάνω να σε βοήθησαν να διευκρινίσεις τις σκέψεις σου για αυτό το θέμα και γιατί όχι να αρχίσεις να ψάχνεις και εσύ για καλοκαιρινή απασχόληση. Εγώ είμαι ένας από αυτούς που θα το δοκιμάσει! Καλή εργασία λοιπόν!

Γράφει η Alda Bedini


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

5 λόγοι για να εργαστείς το καλοκαίρι!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format