90’s are back!


Κανεί comeback, comeback και στο δηλώνει..πως ήρθε και θα μείνει! Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η περίοδος μου βγάζει κάτι τρελό, κάτι ξέγνοιαστο, και για αυτό χαίρομαι που επιστρέφει! Μπορεί κάποια πράγματα που φορούσαν να ήταν τόσο γελοία αλλά κάποια πλέον θεωρούνται τόσο της μόδας και όποιος τα φοράει είναι και πολύ fashion icon!

1. ΟΙ ΣΑΛΟΠΕΤΕΣ
Πανέμορφες, εξαιρετικές, θαυμάσιες! Για κάποιες κοπέλες! Εγώ νομίζω ότι θα έφερνα λιγάκι στο Bob το Μάστορα, ενά κατσαβίδι διαφορά δηλαδή! Αλλά εντάξει δεν μπορώ να πω πως δεν είναι ωραίες! Βέβαια δεν έχουμε δει ακόμα τη τσαχπινιά των 90’s με το ένα λουρακί δεμένο και το άλλο να κρέμεται λες και χάλασε! Πιστέυω θα έρθει και αυτό στην συνέχεια! 3, 2, 1…Μπουμ!

Dungarees

2. ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
Παντελόνι μέχρι τον λαιμό και μπλουζάκι χωμένο μέσα βαθιά! Αν θυμηθείς κιόλας το ότι τα φορούσαμε κάποτε τόσο χαμηλά που καθόμασταν και μας έπιανε ψιλός ιδρώτας μήπως φανεί τίποτα, τώρα με τα ψηλοκάβαλα ζούμε ανετότατα! Βέβαια το καλοκαίρι το ύφασμα που έπρεπε να ήταν κάτω στα πόδια, τώρα είναι πάνω στην κοιλιά και έτσι προκύπτει ένα μεγάλοοοοο κενό. Σορτσάκι-βρακί! Καθόλου κακό!

giphy-saved-by-the-bell-w724

3. AIRWALKS!
Κάποτε τέτοια παπούτσια φορούσαν μόνο οι skaters! Τώρα; Όλοι! Νομίζω είναι εξαιρετικά άνετα οπότε καλώς ήρθαν πίσω! Και αν κρίνουμε από το όνομά τους…τα φοράς και πετάς! Καλή απογείωση!

anigif_enhanced-6461-1407302604-12

4. ΚΟΝΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ!
Με το πρώτο που πήρα, γυρνάει η μάνα μου και μου λέει “Καλά το υπόλοιπο που είναι; Κόβεις από δω, κόβεις από κει! Τι θα μείνει στο τέλος;”. Άστοιχείωτη και άσχετη! Είναι πολύ χαριτωμένα! Βέβαια με την αντίστοιχη ψηλόμεση φούστα ή ψηλοκάβαλο παντελόνι! Μην τα βγάλουμε και όλα έξω! Σεμνά!

kelly-kapowski-wind-modeling1

5. PRINTS!!! ΠΑΝΤΟΥ!
Και floral, και πουά και ριγέ και μία απ’όλα και ένα mix and match! Με χρώματα έντονα κυρίως! Είδικά τώρα το καλοκαίρι μία πανδεσία χρωμάτων και σχεδίων! Ένας χαμούλης!

tumblr_loysfcR4r51r0z9kto1_500

6. ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ!
Μπορεί τότε να ήταν στην μόδα τα νάιλον Prada τσαντάκια πλάτης (παρατηρήστε το στις ξένες ταινίες εκείνης της εποχής…σαν μανιτάρια πετάγονται από παντού) αλλά τώρα επανήλθε κυρίως το είδος!
Κάποτε θα λέγαμε που πάει με την σχολική, και τώρα όλοι θέλουμε μία! Εντάξει, πρέπει να δεχτώ τελικά ότι οι άνθρωποι αλλάζουνε, δεν γίνεται αλλιώς!

tumblr_mt3nf3o1jd1qziw0io1_250
Εντάξει αυτά τα δέχομαι! ( Ποια είμαι εγώ που θα τα απορρίψω έτσι απλά;). Αλλά ελπίζω να μην δω αυτό το κολιέ κολάρο που είναι σαν δίχτυ ποτέ ξανά στη ζωή μου (Δεν πνίγονταν; Α λήθεια τώρα!), και φυσικά ούτε τα κοκαλάκια πεταλουδίτσες που κουνιόντουσαν σαν τρελές. Αφήστε τα όμορφα αυτά έντομα ελεύθερα!
Επίσης, ας κάνουμε όλοι μαζί προσευχές (σε όποια θρησκεία θέλετε, δεν έχουμε τέτοια κολλήματα), να μην ξαναρθούν ποτέ στη μόδα τα τεράστια logo από διάσημες μάρκες που έμπαιναν από την κορυφή ως τα νύχια και έβγαζαν μάτι. Θεέ μου, μπορούσαν να τους εντοπίσουν από το διάστημα!
(Γράφοντας με την ελπίδα ότι δεν έβαλα καμία κακή ιδέα και από αύριο να αρχίσω να βλέπω στο δρόμο πεταλούδες στα μαλλιά! Τις έχω αρπάξει και πετάξει στη στιγμή ).

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

90’s are back!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format