Η Ελληνική συμμετοχή διεκδικεί την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ “BRANDSTORM 2015”


#HelpGreeceWin

LINK: https://apps.agorapulse.com/tab/fanVotes/53456/entry/683596

 

Είμαστε η ομάδα “DARe ή αλλιώς… η Δέσποινα Καρανδρέα , η Αριάδνη Ζώρη και η Ρεβέκκα Παπανικολάου που σπουδάζουμε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπροσωπούμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Brandstorm 2015”.
Ο διαγωνισμός Brandstorm by L’Oréal, διοργανώνεται από το 1992 και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο χώρο του μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους και με την επικοινωνιακή καμπάνια που θα σχεδιάσουν, για ένα brand του ομίλου της L’Oréal. Φέτος είναι η σειρά της Lancôme,

Έτσι λοιπόν στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι εμείς, η ομάδαDARe, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν τη καινοτομία, τόσο των ιδεών μας όσο και της επικοινωνιακής στρατηγικής που τις συνοδεύουν.

Παράλληλα διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο ‘’People’s Choice Award’’, δηλαδή το βραβείο του κοινού. Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία αφίσα που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από’2/6/2015’ εως 15/6/2015’ να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό.
H ομάδα μας έχει στόχο να φέρει στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο και να κυνηγήσει δυναμικά την πρωτιά στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου! Χάρη στη δική σας βοήθεια, το 2013 και 2014, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο “People Choice Award”.

Στο χέρι όλων μας είναι η Ελλάδα να βγει και πάλι πρώτη!!!

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;;

  • Vote στο παρακάτω link και επιλέγουμε Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm:

https://apps.agorapulse.com/tab/fanVotes/53456/entry/683596

  • Share το link μαζί με τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

Dare To Share!           Help Greece Win!

 

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

DARe Team

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Η Ελληνική συμμετοχή διεκδικεί την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ “BRANDSTORM 2015”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format