Έρχεται νέα γραμματοσειρά με τον γραφικό χαρακτήρα του Albert Einstein!


O καθηγητής ετοιμάζεται να σου βάλει μια ακόμα εργασία για τη σχολή και εκεί που αναφέρει τις προϋποθέσεις και τι απαιτεί για την εργασία, ξαφνικά αναφέρει ότι θέλει η γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιηθεί να είναι όχι Τimes New Roman, όυτε Αrial , αλλά Αlbert Einstein. Mπορεί να ακούγεται ακραίο και υπερβολικό, αλλά σε λίγο καιρό θα αποτελεί κάτι τελείως εφικτό!

Επικεφαλής της ιδέας και του project είναι ο τυπογράφος Ηerard Geisler μαζί με την χορεύτρια Elizabeth Waterhouse. To project προκειμένου να υλοποιηθεί χρησιμοποίησε το kickstarter με σκοπό τα 15.000$ τα οποία έχει ξεπεράσει προ πολλού αφού σήμερα έχει φτάσει τα 42.000$.

gramma

Οι δημιουργοί του Albert Einstein font αναφέρουν ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια γραμματοσειρά που θα κάνει το κοινό να γράφει σαν μια ιδιοφυία. To κατάλληλο υλικό που τους χρειάζεται το εξέλαβαν από τις σημειώσεις του ίδιου του Einstein. Η ολοκλήρωσή της ιδέας θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες αφού τελειώσει η προθεσμία της χρηματοδότησης στο kickstarter στις 13 Ιουνίου και θα ΄ναι διαθέσιμη για Μac, Pc, Linux και Ios.

Γράφει η Φωτεινή Αθηνέλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Έρχεται νέα γραμματοσειρά με τον γραφικό χαρακτήρα του Albert Einstein!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format