5 καλοκαιρινοί τύποι φοιτητών!


Ήρθε το καλοκαίρι, και μαζί του έφερε την συμφορά στις αίθουσες των Πανεπιστημίων! Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να εντυπώσιασουν το κοινό του αμφιθεάτρου. Εντάξει μπορεί να μην προκαλούν εντύπωση αλλά σίγουρα γέλιο προσφέρουν απλόχειρα! Είναι σαν καρτούν! Υπάρχουν σε όλες τις σχολές και μπαίνουν στην αίθουσα με τόση αυτοπεποίθηση και αέρα, που σε κάνει να αναρωτιέσαι “Μας δουλεύει τώρα αυτός, ή όχι;”.

Ο ΣΑΓΙΟΝΑΡΑΣ!
Ο αγαπημένος μου! Είναι λίγο Ελληνάρας σε συνδιασμό με ποζερά! Φοράει την σαγιοναρίτσα σαν παπούτσι, με τζίν, με φόρμα, με βερμούδα, με ΟΛΑ! Φίλε μου, δεν έχει σημασία ότι είναι μάρκα! Συγχαρητήρια! Έδωσες μία περιουσία για μία παντόφλα! Φόρα την στην παραλία! Γιατί πρέπει να ακούμε το “κλατσ κλατσ κλατσ” μέχρι να πας να κάτσεις;

tumblr_lsfynqbm0S1r20bovo1_500

Ο ΡΟΥΒΑΣ!
Αυτός είναι που μπαίνει στην αίθουσα με το γυαλί ηλίου! Έχει πουθενά ήλιο μέσα στην αίθουσα και δεν τον βλέπω; Εμείς είμαστε πολύ πίσω που τα βγάζουμε με το που μπούμε στην είσοδο; Μπαίνει με ύφος τουλάχιστον μοντέλου! Περπατάει αργά και σταθερά! Καθώς πλησιάζει αργά στην θέση του, βγάζει σιγά σιγά το γυαλί, κουνώντας ελαφρά το κεφάλι! Και εμείς από κάτω περιμένουμε να μας τα πετάξει και να μας πει… “Έ-ΤΟΙ-ΜΟΙΙΙ;”.

brX7c

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ;
Τυπάρας! Μπαίνει στην αίθουσα με το μαγιό, συνήθως με λουλούδια, γυαλί και σαγιονάρα! Και καλά είναι έτοιμος να παέι για μπάνιο! Ενταξει, πάρε να αλλάξεις ή απλά μην έρχεσαι σχολή αφού δεν προλαβαίνεις! Τι σου φταίμε και εμείς που θα πάμε σπίτι μας να κάνουμε βουτιές στην μπανιέρα; Άσε που έχω μία υποψία ότι έρχεται έτσι για να πουλήσει μούρη, και ότι και αυτός στην μπανιέρα με τα παπάκια του θα πάει μετά!

N16J4Hv

ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΟΛΑ ΕΞΩ!
Η κατηγορία αυτή αφορά το γυναικείο φύλο. Κάνει ζέστη! Ναι το καταλάβαμε! Και το είδαμε. Ρούχα δεν βλέπουμε! Από την μία τις καταλαβαίνω αμά το κάνουν λόγω ζέστης αλλά από την άλλη άμα ήταν 5 εκατοστά πιο κάτω αυτό το σορτσάκι δεν νομίζω να καταλάβαιναν μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

53a0498f3e96f_-_tumblr_mho61jrij61r22l5yo1_500

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!
Αναφέρομαι στην κοπέλα- λατέρνα! Ρούχα για όσκαρ, λουλούδια στα μαλλία, τίγκα βάψιμο, σκουλαρίκια 5 κιλά το καθένα και παίζει να φοράει και καμιά πλατφόρμα! Μάθημα δεν κάνουμε εκεί μέσα ρε παιδιά; Μήπως να βάλω τα βαπτιστικά να έρθω την επόμενη φορά; Ε τι; Μόνο εκείνη θα είναι cool; Και εμείς μπορούμε κυρία μου!

clip25-ellen-gilda

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Το διάβασμα κάνει καλό! Διάβασε επίσης : Καλοκαιρινά τραγούδια που πάντα θα μας ξεσηκώνουν!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

5 καλοκαιρινοί τύποι φοιτητών!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format