Τι παροχές προσφέρει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στους φοιτητές; | Part 2


Στο πρώτο μέρος του άρθρου με τις παροχές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης παρουσιάσαμε τη Βιβλιοθήκη του ιδρύματος, το Γραφείο Διασύνδεσης κ.α.

Σε αυτό το μέρος, θα παρουσιάσουμε και άλλες παροχές που προσφέρονται στους φοιτητές του ΤΕΙ για την στήριξη των ακαδημαϊκών καθηκόντων τους:

Για συνεχή ενημέρωση πάνω σε νέα και θέματα που απασχολούν τους φοιτητές πάτησε ΕΔΩ!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διαθέτει Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης προκειμένου να εξυπηρετεί τις ακαδημαϊκές ανάγκες του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση και παρακολούθηση μαθημάτων από απόσταση.

Η Αίθουσα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (αναλυτική περιγραφή του διαθέσιμου εξοπλισμού και των δυνατοτήτων της αίθουσας θα βρείτε εδώ), ενώ για τη χρήση της Αίθουσας θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση στην Ομάδα Διαχείρισης.

ERASMUS:

Το πρόγραμμα Erasmus πρόκειται για πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές χώρες. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστιότοπο του Γραφείου Erasmus: socrates.teithe.gr, ενώ οι ώρες λειτουργίας του γραφείου είναι καθημερινά 8.00 – 15.00.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ WEBMAIL:

Το ίδρυμα διαθέτει και υπηρεσία webmail, μέσα από την οποία οι σπουδαστές του έχουν την προσωπική τους ακαδημαϊκή ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για να μάθετε ποια είναι η δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση, ο κωδικός πρόσβασης σε αυτή και άλλες λεπτομέρειες για τις χρήσεις της, πατήστε εδώ.

BALKAN ENVIRONMENTAL ASSOCIATION (B.EN.A):

Ο μη κυβερνητικός οργανισμός B.EN.A ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το προσωπικό του ιδρύματος σε συνεργασία με ειδικούς, ερευνητές και επιστήμονες από όλες τις χώρες των Βαλκανιών και της Ευρώπης.

Σκοπός δημιουργίας του οργανισμού είναι η διατήρηση του περιβαλλοντικού πλούτου και των πολιτισμών των χωρών των Βαλκανίων.

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του B.EN.A, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του: benaweb.gr

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα, βασισμένο σε πληροφορίες από το www.teithe.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Τι παροχές προσφέρει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στους φοιτητές; | Part 2

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format