My Pharmacy+: H ελληνική εφαρμογή που αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των φαρμάκων


Το MyPharmacy+ βρίσκεται ανάμεσα στους finalists του διαγωνισμού Social Impact Award Greece 2015 και διεκδικεί την ψήφο σου για να κατακτήσει την πρώτη θέση! Μπες στο socialimpactaward.gr και ΨΗΦΙΣΕ το μαζί με άλλα δύο καινοτόμα πρότζεκτς.

 

 

Τι είναι και πως ξεκίνησε το My Pharmacy;

Παρατηρώντας την καθημερινότητα της οικογένειας μου, αλλά και γενικότερα του καταναλωτή, διαπίστωσα ότι η ελληνική κοινωνία σήμερα αντιμετωπίζει ένα οξύμωρο φαινόμενο. Από τη μια πλευρά υπάρχει δυσκολία διαχείρισής των φαρμάκων, με αποτέλεσμα τη λήξη τους,  και από την άλλη υπάρχουν τρεις εκατομμυρίου ανασφάλιστοι συμπολίτες μας που δεν έχουν πρόσβαση σε φαρμακευτική περίθαλψη.

 

Λαμβάνοντας τα στοιχεία αυτά υπόψη, σκέφτηκα μια άμεση και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου, καλλιεργώντας παράλληλα στον καταναλωτή κοινωνική συνείδηση. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του My Pharmacy: H μοναδική εφαρμογή παγκοσμίως που συνδυάζει την αποδοτικότερη διαχείριση των φαρμάκων με τη λειτουργία ενός δικτύου κοινωνικών φαρμακείων με σκοπό την προσφοράς τους σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

 

Τι είναι  το My Pharmacy+;

Κατά τη διάρκεια  της επιτυχημένης πορείας του My Pharmacy με διακρίσεις σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο πρόεκυψαν καινούργιες ανάγκες. Για το λόγο αυτό έρχεται σήμερα ένα καινούργιο project, το “My Pharmacy+”.

To My Pharmacy+ διακρίνεται σε τρείς βασικές κατηγορίες:

α) Το My Pharmacy+ για κοινωνικά φαρμακεία”, μια εφαρμογή που θα απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες διαχείρισης των δεκάδων χιλιάδων φαρμάκων που διαθέτει ένα κοινωνικό φαρμακείο. Έτσι θα γίνει επιτρεπτή η  λειτουργία διαθεσιμότητας φαρμάκων, “donate my pharmacy”, με την οποία θα επιστρέφεται στους χρήστες η αξία του φαρμάκου που προσφέρουν για νέες αγορές σε φαρμακεία και supermarkets.

β) Την επέκταση του Share My Pharmacy στο εξωτερικό.

γ) Το My Pharmacy+ Premium, μια εφαρμογή all-in-one που θα συγκεντρώνει όλες τις ανάγκες των χρηστών στο χώρο του φαρμάκου (πχ υπενθύμιση λήψης δόσεων φαρμάκων, εφημερεύοντα φαρμακεία).

 

Εσύ, λοιπόν, που θα ήθελες να καταλήξουν τα φάρμακα που δεν χρειάζεσαι, στα σκουπίδια ή σε ένα συνάνθρωπο σου που τα έχει ανάγκη;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

My Pharmacy+: H ελληνική εφαρμογή που αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των φαρμάκων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format