Όταν κάνεις το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα…


Λίγο ακόμα και θα έχουμε επίσημα καλοκαίρι! Και μιας που πιάσανε οι ζέστες δεν κρατιόμαστε να βγάλουμε τις κορμάρες μας στον ήλιο! Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη έχουν πάει για το πρώτο μπανάκι !
Και εκεί που το έχεις κανονίσει και έχεις ενθουσιαστεί που επιτέλους θα κάνεις μπάνιο στην θάλασσα συνειδητοποιείς ότι θα βγάλεις τα άσπρα μπούτια και τις κοιλιές έξω! Και τώρα είναι που σε πιάνουν οι ντροπές!
Πας στην παραλία και δεν γδύνεσαι αμέσως. Κάθεσαι έτσι με τα ρούχα μέχρι να σκάσεις. Κοιτάς γύρω σου. Βλέπεις και άλλους που δεν είναι για τα καλλιστεία και νιώθεις καλύτερα! Γυρνάς το κεφάλι από την άλλη! Οχ!
Βλέπεις τους σωματαράδες και λες «Μωρέ λες να μην μπω; Θα είναι και κρύα! Ασ’το». Προτιμάς να χωθείς μέσα στην άμμο και να μην βγεις ποτέ!

Joey-Friends-beach-burried-bewbs-13335886007

Έλα που δεν αντέχεις! Αρχίζει και στάζει ο ιδρώτας! Οπότε αποφασίζεις να γδυθείς και ότι γίνει! Εντάξει όχι δεν είσαι τόσο άνετος! Παίρνεις ανάσα και ρουφάς και ρουφάς! Μπορεί να μην μπορείς να μιλήσεις γιατί θα ξεφουσκώσεις, μπορεί να αρχίζεις να κοκκινίζεις αλλά εσύ εκεί. Ρουφάς αποφασιστικά!
Λίγο που η άμμος σου καίει την πατούσα, λίγο που αν κρατήσεις και άλλο την αναπνοή σου, θα σε κλάψουν συγγενής και φίλοι, λίγο που δεν θες να σε δει κανείς, έχεις φτάσει στην θάλασσα σε κλάσματα δευτερολέπτου!

tumblr_m4n3acifJ71qihztbo1_500

Και τσσσσς, μόλις φτάνεις και ακουμπάς το πόδι σου στο νερό, πετάγεσαι λες και σε πάτησε ελέφαντας! Χρειάζεσαι περίπου ένα μισάωρο να μπεις ολόκληρος! Γελάς, κοιτάς γύρω, κάνεις τον αδιάφορο! Παίρνεις και καμιά χούφτα νερό και την ρίχνεις στην πλάτη σαν τις γιαγιάδες. Όλα αυτά όσο ρουφιέσαι έτσι…

h2CgaHD
Όταν λοιπόν το παίρνεις απόφαση, παίρνεις φόρα και κάνεις μακροβούτι! Ε τι τώρα; Μπορεί να δίστασες λίγο αλλά το δελφίνι από μέσα σου δεν κρύβεται!
Κάθεσαι λοιπόν λίγο και πλατσουρίζεις! Αλλά επειδή θες να κάνεις και το μαύρισμα της Ναόμι σε μία μέρα βγαίνεις να λιαστείς!
Και κάθεσαι και κάθεσαι στον ήλιο! Γυρνάς από την μία, γυρνάς από την άλλη! Η τέλεια τηγανητή τσιπούρα!
Όταν επιστρέφεις στο σπίτι λοιπόν από αυτό το επιτυχημένο μπάνιο, συνειδητοποιείς ότι έχεις κοκκινίσει σα ντομάτα!
Συγχαρητήρια, οι γαλακτοβιομηχανίες θα σε ευχαριστήσουν για την μέγιστη κατανάλωση γιαουρτιού.

tanmom
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Όταν κάνεις το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format