Αυστηρά η διεξαγωγή μόνο δύο εξεταστικών περιόδων το χρόνο, ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας!


Σε ραδιοφωνική συνέντευξη το απόγευμα της Τρίτης, 31 Μαρτίου 2015, ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, ότι από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-16 θα διεξάγονται μόνο δύο εξεταστικές περίοδοι και μάλιστα μόνο πάνω στα μαθήματα του εκάστοτε εξαμήνου.

Τα μαθήματα που έχουν “αφήσει” πίσω τους οι φοιτητές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού, θα εξετάζονται στο τέλος των τυπικών εξαμήνων, δηλαδή κατά τη διάρκεια των συν δύο ετών περιθωρίου σπουδών των φοιτητών.

Τα ΄χεις δει όλα έτσι; Έλα χαμογέλα, τα λίγα δευτερόλεπτα αγωνίας πέρασαν. Μια πλάκα κάναμε. Το ξέρω ότι μέχρι να ανοίξει το άρθρο πέρασαν μπροστά από τα μάτια σου όλα τα μαθήματα που χρωστάς, καθώς και ο εξάψαλμος που θα άκουγες από μαμά, γιαγιά, θείους, θείες….

Αλλά έπρεπε κι εμείς να κάνουμε το πρωταπριλιάτικο αστείο μας!

Σύμφωνα με τις θεωρίες, το έθιμο της πρωταπριλιάς ξεκίνησε τον Μεσαίωνα στην Ευρώπη, γνωστό και  σαν “April Fool”, ενώ η πιο διαδεδομένη θεωρία είναι αυτή που λέει ότι το έθιμο της Πρωταπριλιάς βγήκε από τους χλευασμούς και των αστείων που έκαναν οι υποστηρικτές του νέου ημερολογίου σε αυτούς του παλιού, όταν άλλαξε το Ιουλιανό Ημερολόγιο στο Γρηγοριανό, στα τέλη του 16ου αιώνα.

Δεν είχαμε καμία πρόθεση να σε τρομοκρατήσουμε, αγαπητέ αναγνώστη. Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά από το MyStudentpass Team!

protaprilia

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Αυστηρά η διεξαγωγή μόνο δύο εξεταστικών περιόδων το χρόνο, ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format