Αστυνομικοί παίζουν ποδόσφαιρο με παιδιά στην Μινεσότα!


Τα παιδιά μίας γειτονιάς στην Μινεσότα των Η.Π.Α έμειναν έκπληκτα αφού 2 αστυνομικοί τα πλησίασαν ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο. Οι αστυνομικοί δεν ήταν εκεί επειδή τα παιδιά είχαν κάνει κάτι κακό, αλλά επειδή ήθελαν να παίξουν μαζί τους.
Οι αστυνομικοί του Plymouth, Mike Passig and Matt Kaley, εμφανίστηκαν στην εκπομπή “America’s News Headquarters” και εξήγησαν πως ακούγονταν πολλά αρνητικά σχόλια για τους αστυνομικούς τώρα τελευταία, και έτσι ήθελαν να συμμετάσχουν στην κοινωνική ζωή.
“ Όταν απλά περιπολούσαμε, δεν αναφέρονταν πολλά στο ραδιόφωνο. Είδαμε αυτά τα παιδιά να παίζουν στο συγκρότημα των διαμερισμάτων, και έτσι είπαμε, πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εμπλακούμε στην κοινωνία, από το να παίξουμε έναν μικρό αγώνα ποδοσφαίρου με αυτά”, είπε ο Matt Kaley, ο ένας από τους 2 αστυνομικούς.
Ενώ ο Mike Passig είπε πως “Είναι πολύ καλό να φαίνεται πως έχουμε και μία ανθρώπινη πλευρά. Αυτό δεν είναι απλά κάτι που συνέβει μία φορά. Οι περισσότεροι από εμάς τα κάνουμε αυτό εδώ και χρόνια. Πρόκειται για κάτι που ενθαρρύνει και ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας. Εμείς είμαστε αυτοί που απλά η κάμερα έτυχε να πετύχει εκείνη την συγκεκριμένη μέρα”.

032215_officers

032215_officers2

032215_officers3

Επιμέλεια : Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Αστυνομικοί παίζουν ποδόσφαιρο με παιδιά στην Μινεσότα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format