American University in Bulgaria – Ο προορισμός σας στη εκπαίδευση


Είχες σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις Αμερικάνικο και Ευρωπαϊκό πτυχίο ταυτόχρονα, σπουδάζοντας σε ένα μόνο μέρος; Η Βουλγαρία είναι το σπίτι του πρώτου εκπαιδευτικού ιδρύματος Καλών Τεχνών, αγγλικής γλώσσας και αμερικάνικης τεχνοτροπίας στην Ανατολική Ευρώπη – του American University in Bulgaria.

Το American University in Bulgaria (AUGB) ιδρύθηκε το 1991 και από τότε, η ζωηρή πόλη Blagoevgard στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, έχει γίνει καταφύγιο της ακαδημαϊκής αριστείας, της δημιουργικότητας, και της πολιτισμικής ποικιλίας. Εκεί, περίπου 1.000 περίεργοι, αφοσιωμένοι και ταλαντούχοι φοιτητές από πάνω από 40 χώρες, συναντιούνται για να ζήσουν και να σπουδάσουν σε μια υποστηρικτική και ασφαλή κοινωνία, αλλά και να απορροφηθούν σε μιας πρώτης τάξεως αμερικάνικης εκπαίδευσης Καλών Τεχνών.

Πανεπιστημιακό διδακτικό προσωπικό παγκοσμίου φήμης από κορυφαία πανεπιστήμια των 5 ηπείρων ενώνονται με σκοπό να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και εντός πραγματικότητας μαθησιακό περιβάλλον, το οποίο είναι μοναδικό στην Ευρώπη. Το πανεπιστήμιο αυτό είναι ένας χώρος για έξοχους νέους ανθρώπους που επιθυμούν να επιδιώξουν την ακαδημαϊκή αρίστευση, να δουλέψουν σκληρά και να αναδείξουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού τους. Έχουν την δυνατότητα να οργανώσουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών και να κάνουν επιλογές που ταιριάζουν στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα και μελλοντικά σχέδια.

Η σύνδεση ανάμεσα στην καθημερινή ζωή και τη μάθηση είναι ένα ουσιαστικό γνώρισμα της εκπαίδευσης που προσφέρει το AUBG. Η πλειοψηφία των μαθητών μένουν μέσα στο χώρο του ιδρύματος, στο συγκρότημα κτηρίων Skaptopara, το οποίο αποτελείται από 3 κτήρια κατοικιών, το κτήριο του πανεπιστημίου και μια μοντέρνα βιβλιοθήκη. Υπάρχει και ένα ευρύχωρο φοιτητικό κέντρο πολλών χρήσεων με ένα τελευταίας τεχνολογίας θέατρο, αθλητικές δραστηριότητες και χώρους εστίασης. Επίσης, το συγκρότημα αυτό βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Bistritsa.

Στο AUBG, οι σπουδαστές δεν επικεντρώνονται μόνο στην ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση. Προσφέρονται, επιπλέον, πολλές ευκαιρίες για διάφορα είδη μαθησιακών δραστηριοτήτων. Στην πραγματικότητα, ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα, δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται. Οι φοιτητικές ομάδες, δεν προσφέρουν μόνο διασκέδαση, αλλά και χτίζουν σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η οργάνωση και η επικοινωνία, ξεφεύγοντας έτσι από την ζώνη άνεσής τους.

Οι φοιτητές του AUBG εξελίσσονται σε συμπονετικούς ηγέτες, σε δημιουργικούς λύτες προβλημάτων και υπεύθυνους παγκόσμιους πολίτες. Έχουν τη φήμη της επιτυχίας στις μεταπτυχιακές σπουδές τους και στις καριέρες τους, με πολλούς από αυτούς να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και εργοδότες, ενώ όλοι είναι πολύτιμα μέλη της κλειστής κοινωνίας δικτύωσης αποφοίτων του κόσμου.

7 λόγοι που θα λατρέψεις το AUBG:

1. Απόκτηση 2 πτυχίων αναγνωσμένα παγκοσμίως, τα οποία προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες στο μέλλον.
2. Παροχή υψηλής ποιότητας αμερικάνικης εκπαίδευσης, μέσω ενός εξαιρετικού προσωπικού από τις 5 ηπείρους.
3. Εύκολη πρόσβαση σε υποτροφίες και οικονομική βοήθεια.
4. Προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με πάνω από 100 πανεπιστήμια ανά τον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να σπουδάσουν κάπου αλλού για 1 εξάμηνο ή 1 ακαδημαϊκό έτος, αποκτώντας νέες πολιτισμικές εμπειρίες και περιπέτειες.
5. Περισσότερες από 4 φοιτητικές ομάδες στα πεδία ενδιαφερόντων της μουσικής, του αθλητισμού, του χορού, των πολυμέσων, της επιχειρηματικότητας και πολλών άλλων!
6. Κλειστός κύκλος δικτύωσης , περίπου 4.000 αποφοίτων.
7. Βρίσκεται στη Blagoevgrad, μια πόλη φιλική ως προς τους φοιτητές, μία ώρα μακριά από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Sofia.

Ανακάλυψε περισσότερα για το American University in Bulgaria στην ιστοσελίδα: www.aubg.edu/why-aubg


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

American University in Bulgaria – Ο προορισμός σας στη εκπαίδευση

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format