Επιδότηση για υπολογιστή: Δείτε αν τη δικαιούστε


Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, η απόφαση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» που προβλέπει την παροχή δωρεάν laptop, tablet και internet σε χιλιάδες δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιους από τους δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη) να εκμεταλλευτούν επιδότηση αρκετών εκατοντάδων ευρώ – οι δικαιούχοι ανέρχονται στους 289.237.

Πιο αναλυτικά, οι επιδοτήσεις θα δοθούν ως εξής: Μέγιστο ποσό για κάθε ωφελούμενο, 12€ το μήνα μέχρι 31/10/2015 για διαδικτυακή σύνδεση, 230€ για βασικό εξοπλισμό (tablet/netbook/laptop) και 60€ για υπηρεσίες υποστήριξης-συμβουλευτικής ενημέρωσης (προαιρετικά). Τα στοιχεία των ωφελουμένων θα αντληθούν από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης και με χρήση των κωδικών του στο Taxisnet να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της Δράσης.

Θα μπορεί να τυπώνει το μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο email του ή στο κινητό του. Στη συνέχεια θα μπορεί να επισκέπτεται το Website της Δράσης και να αναζητήσει Παρόχους/Προμηθευτές που έχουν κατάστημα στην περιοχή του και να εντοπίζει τις προσφορές που τον ενδιαφέρουν.

Πηγή:www.in2life.gr

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Επιδότηση για υπολογιστή: Δείτε αν τη δικαιούστε

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format