Το πρώτο event του StudentGuru AUEB είναι εδώ!


Σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο event του StudentGuru AUEB για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015!

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά:

  • Πως μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και Microsoft Student Partner!
  • Να μιλήσετε για την υπηρεσία DreamSpark η οποία παρέχει, μέσω της συνεργασίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Microsoft, μία σειρά από προγράμματα (από Visual Studio μέχρι τα Windows 8.1) εντελώς δωρεάν!!
  • Να μιλήσετε για τον παγκόσμιο ετήσιο διαγωνισμό καινοτομίας ImagineCup!
  • Να δείτε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε φοιτητής για να κατεβάσει οτιδήποτε από το Dreamspark, κάνοντας χρήση του Dreamspark Premium λογαριασμού του!
  • Να μιλήσετε για το πως γίνεται να δημιουργήσετε εφαρμογές για Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 (και σύντομα για Android και iOS) με τη γλώσσα C# μέσα από το Visual Studio!
  • Κατά την διάρκεια του event ενδέχεται να υπάρξει έκπληξη – easter egg!

Για την εκδήλωση αυτή, δεν υπάρχουν προαπαιτούμενες γνώσεις, ενώ η χρήση laptop δεν είναι υποχρεωτική. Σημειώσεις, φυσικά, μπορούν να κρατηθούν για οποιοδήποτε θέμα επιθυμείτε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτου τμήματος ή σχολής, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να κάνετε attend στο event μέσω Facebook (το οποίο θα βρείτε εδώ),έτσι ώστε οι διοργανωτές να είναι προετοιμασμένοι για τον αριθμό των παρευρισκόμενων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πατησίων 76), στο Δο (Οικονομικό Τμήμα) και ώρα 19.00 – 21.00.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Το πρώτο event του StudentGuru AUEB είναι εδώ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format