Τα είδη σακιδίων που σίγουρα θα συναντήσεις στη σχολή σου


Κυκλοφορώντας καθημερινά στη σχολή σου, σίγουρα θα έχεις συναντήσει κάποιες από τις ακόλουθες κατηγορίες. Δεν συμφωνείς;

1. Σακίδιο με το καυτό logo της αγοράς:

Το έχεις επιλέξει, γιατί μπορεί να κρατήσει τετράδια, κασετίνες, tablet, φορτιστές, στυλό, τοστάκια, πορτοφόλια, ομπρέλες, τράπουλα tichu και ό, τι άλλο μπορεί να χρειαστείς μέσα στη μέρα σου. Αλλά για εσένα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σακίδιο. Όταν το φοράς δηλώνεις ένας μικρός εξερευνητής της καθημερινότητας. Νιώθεις ότι το στυλ του cool χαλαρού φοιτητή πηγάζει αβίαστα από μέσα σου. Το πετάς χαλαρά σε μια θέση στο αμφιθέατρο ή στην καφετέρια, ακόμα και στο μετρό, συνεχίζοντας το ατέλειωτο scrollάρισμα στην οθόνη του κινητού σου. Αλλά, μεταξύ μας πάντα, ανησυχείς για το αν έχει λερωθεί ή όχι. Και ιδιαίτερα το logo.

2. Η μεγάλη γυναικεία τσάντα:

Αναφέρομαι στις γυναικείες τσάντες που έχουν το μέγεθος Α4 τετραδίου. Αλλά ας το παραδεχτούμε: μόνο τετράδια δεν έχει μέσα. Τα αγόρια μπορούν να κοροϊδεύουν οσο θέλουν, αλλά όλες μας ξέρουμε ότι ό,τι και να χρειαστούν θα είμαστε εκεί με τις τσάντες μας να τους το προσφέρουμε απλόχερα, διότι απλά εμπεριέχεται στην μαγική αυτή τσάντα,ενώ το νεσεσέρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Η τσάντα αυτή είναι αφιέρωμα στις γυναίκες – μαχήτριες που είναι διατεθειμένες να θυσιάσουν τους αγκώνες τους και τους καρπούς τους προκειμένου να δημιουργήσουν το πιο μοντέρνο outfit, βγάζοντας knock-out τις υπόλοιπες.

3. Το σακίδιο του στρατού:

Και να λέω για εσένα που κουβαλάς το τεράστιο σακίδιο, το οποίο μπορεί να χωρέσει προμήθειες φαγητού και νερού για 1 μήνα, μια αγκαλιά κουταβάκια, 1 βρέφος και χαλάκι της yoga ταυτόχρονα. Διαθέτεις το ύφος του στρατιώτη που μόλις γύρισε από τον πόλεμο, καθώς κάθε φορά που “αφοπλίζεσαι” από το συγκεκριμένο σακίδιο τεντώνεις τα χέρια σου και τα πόδια σου, χύνεσαι σε μια καρέκλα, ενώ όταν κάποιος από την παρέα σου σχολιάζει για το πόσο βαριά είναι η τσάντα σου απαντάς με έναν τόνο δύναμης και θάρρους στη φωνή σου “Σιγά το πράγμα ρε!”.

Σημείωση: Συνήθως συνδυάζεται με ποδήλατο κάθε τύπου.

4. Τσάντα ταχυδρόμου:

Πρόκειται για την τσάντα των ανερχόμενων ποιητών και συγγραφέων. Έστω για την τσάντα των ευαίσθητων ψυχών. Και το περιεχόμενο αυτής; Ένα σωρό χαρτιά με κάθε είδους σημείωση που μπορείς να φανταστείς, laptop για τις μοναχικές ώρες στα μεταφορικά μέσα, μεγάλα ακουστικά για να ακούς alternative μουσική και φυσικά κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο που είχες αρχίσει κάποτε και ποτέ δεν θα τελειώσεις. Τέλος, δεν μπορείς να αποφύγεις την μικρή καμπουρίτσα που θα σχηματιστεί στο σώμα σου με τον καιρό,προς τη μεριά που την φοράς συνήθως.

5. Η πολύχρωμη πάνινη τσάντα:

Η τσάντα αυτή έχει μια ethnic νότα, συνδυάζοντας το μεξικάνικο, το ινδικό, το αφρικάνικο και το ινδιάνικο στυλ ταυτόχρονα. Όσοι την κρατούν, τα ρούχα τους έχουν και τον ανάλογο χαρακτήρα και είναι έτοιμο να αγωνιστούν ειρηνικά πάντα για την Παγκόσμια Ειρήνη. Θα την χαρακτήριζα και ως τσάντα χαμαιλέων, διότι ποτέ μα ποτέ δεν κυκλοφορεί με το δικό της σχήμα, αλλά προσαρμόζεται στο σχήμα των αντικειμένων έχει μέσα.

6. Το βαλιτσάκι με τα ροδάκια:

Για τους φοιτητές που ποτέ δεν είχαν σχολική τσάντα με ροδάκια σαν παιδιά. Τα απωθημένα εδώ πληρώνονται. Καταλαβαίνεις ότι πλησιάζει κάποιος με το βαλιτσάκι αυτό, όταν ακούς ένα συνεχές “τσίκι – τσίκι” στον διάδρομο, που κάποια στιγμή – δεν μπορεί – θα σε εκνευρίσει. Δεν λέω βολικό για τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν είσαι businessman, αλλά αν δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτή και δεν είσαι κάτω των 12, άνω των 60 ή καθηγητής Ιστορίας που δεν συμβιβάζεται με σακίδια ή χαρτοφύλακες δεν έχεις το δικαίωμα να το κουβαλάς.

7. Ο σάκος του αθλητή:

Για τους αθλητές της παρέας. Φυσικά, δεν μπορείς να κουβαλήσεις έναν τέτοιο σάκο χωρίς την κατάλληλη ένδυση: φουτεράκι, φορμούλα (ή κολάν για τις κοπέλες), αθλητικό παπουτσάκι και να μην ξεχάσουμε τα τεράστια ακουστικά περασμένα στο λαιμό. Τα χρώματα δεν αποτελούν και ιδιαίτερο πρόβλημα για εσένα, διότι όσο πιο πολλά έχεις πάνω σου, τόσο πιο πολύ επαγγελματίας φάινεσαι. Οι υπόλοιποι φοιτητές σε κοιτούν με ένα βλέμμα θαυμασμού και σεβασμού, όχι μόνο γιατί είσαι πρότυπο όσον αφορά τον τρόπο ζωής σου, αλλά και για τη φυσική κατάσταση που διαθέτεις.

8. Η πίσω τσέπη του παντελονιού:

Μιλάω για εσένα, αγαπητέ φοιτητή, που σπανίως εμφανίζεσαι στα μαθήματα, αλλά όταν το κάνεις, πάντα θα ζητήσεις είτε ένα στυλό, είτε ένα φύλλο χαρτί για να κρατήσεις σημειώσεις που ποτέ δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου. Γιατί; Γιατί είτε μόλις βγεις από την αίθουσα θα το πετάξεις στον επόμενο κάδο, είτε θα μείνει στο παντελόνι σου μέχρι να πλυθεί μαζί με αυτό, επειδή η μαμά σου ξέχασε να ελέγξει τις τσέπες σου πριν το βάλει στο πλυντήριο. Τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεσαι (δηλαδή κινητό, λεφτά και κλειδιά), χωρούν στην τσέπη σου, τα οποία ενδιαφέρεσαι να τα βάλεις εκεί 5 λεπτά πριν φύγεις από το σπίτι.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Τα είδη σακιδίων που σίγουρα θα συναντήσεις στη σχολή σου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format