5+1 λόγοι για να πας στο Bansko!


Το Bansko τωρα τελευταία ακούγεται περισσότερο από ποτέ! Έχεις σκεφτεί όμως γιατί; Το mystudentpass.gr σου δινει 5+1 λόγους για να πας και να καταλάβεις γιατί αποτελεί έναν απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς!

1. ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ: Το Bansko χαρακτηρίζεται από ατελείωτα χιονισμένα τοπία, πανέμορφες βουνοπλαγιές και πλούσια βλάστηση, αποτελώντας ετσι το απόλυτο χειμερινό τοπίο.

green-life-ski-spa-resort (1)

green-life-ski-spa-resort

 

2. ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ: Το βουλγαρικό θέρετρο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντιστοιχα χειμερινά θέρετρα του εξωτερικού. Υπερπολυτελή σαλέ, διακοσμημένα ανάλογα με το κλίμα των Χριστουγέννων, σε κάνουν να “πηδάς” σε μία άλλη πραγματικότητα!

141_1000x375_1

9cbe1f97987dac7bee61560f553e92b9_241

3. ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ: Στην βουλγαρική αυτή πόλη οι τιμές “τσουλάνε” προς τα κάτω! Φαγητό, υπηρεσίες και ό,τι άλλο χρειαστείς θα το βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρiς αυτό να σημαίνει πως θα υστερεί σε ποιότητα!

4. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:  Το σύνθημά τους μάλλον θα είναι το “Do it like Greeks”, αλλιώς τόση ζωντάνια, ενέργεια και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης δεν εξηγούνται.

9cbe1f97987dac7bee61560f553e92b9_242

Green Life hotel

5. ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Το Bansko ειναι ο ιδανικότερος προορισμός για έναν νέο, πόσο μάλλον φοιτητή! Όπου και να κοιτάξεις θα δεις νεαρά άτομα να απολαμβάνουν όσα τους προσφέρει το πανεμορφο θέρετρο της Βουλγαρίας. Από το πρωί ,έως και το βράδυ ,οι νέοι βρίσκονται παντού γύρω σου και ετσι αποκτάς και οικειότητα αμέσως με τον χώρο αλλά κάνεις και νέες γνωριμίες.

IMG_0868

6. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ένα μεγάλο ταξίδι που σου δίνει την δυνατότητα καθ’ όλη την διαρκειά του να ξεκουραστείς, να έρθεις σε επαφή με άγνωστα μέχρι τοτε για εσένα άτομα – ακόμα και να ψωνίσεις! Το καλύτερο βέβαια είναι το ασυναγώνιστο τοπίο στους πρόποδες του όρους Πίρι!

Εμείς σου δώσαμε 5+1 λόγους για να πας και εσυ σίγουρα θα βρείς 1000+1 λόγους για να ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ!

Ψήθηκες; Το Mystudentpass.gr σε πάει Bansko!Πάτα ΕΔΩ

 

Για το Mystudentpass.gr : Κατερίνα Ρούβαλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

5+1 λόγοι για να πας στο Bansko!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format