Υποτροφίες σε υποψηφίους διδάκτορες του επιστημονικού δικτύου CERN-HERMES


Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στο Φ.Ε.Κ. 2681/22-10-2013 οι κανονιστικές διατάξεις του προγράμματος χορήγησης υποτροφιών σε υποψηφίους διδάκτορες Πανεπιστημίων του επιστημονικού δικτύου CERN–HERMES (2013–2014).  Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα ενταχθούν πλήρως στο Πρόγραμμα υποτροφιών υποψηφίων διδακτόρων του CERN «Doctoral Student Programme».

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους διδάκτορες Πανεπιστημίων του δικτύου CERN-HERMES στους τομείς των ιατρικών, βιολογικών και άλλων καινοτόμων τεχνολογιών,  υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ με διαδικασία εξατομικευμένης αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς πόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να διαβάσουν τις κανονιστικές διατάξεις και να υποβάλλουν αίτηση (καταληκτική ημερομηνία: 19/11/2013) στη σχετική ιστοσελίδα του CERN:  http://jobs.web.cern.ch/join-us/doctoral-student-programme
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφίες σε υποψηφίους διδάκτορες του επιστημονικού δικτύου CERN-HERMES

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format