Στον αέρα τα εξάμηνα – Παρέμβαση εισαγγελέα για την κανονική καταβολή μισθών στους διοικητικούς που απεργούν

Συνεχίζονται οι απεργίες των διοικητικών υπαλλήλων της χώρας για όγδοη διαδοχική εβδομάδα  στο ΕΚΠΑ ενώ την ίδια απόφαση αναμένεται να λάβουν και οι υπάλληλοι του ΕΜΠ. 

Τα εξάμηνα, βρίσκονται στον αέρα καθώς τα Ιδρύματα παραμένουν κλειστά σχεδόν για δύο μήνες. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσαν δημοσιεύματα που κατήγγειλαν ότι οι διοικητικοί που απεργούν πληρώνονται κανονικά.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνης με ανακοίνωσή του διαβεβαίωσε ότι οι μισθοί θα περικοπούν αμέσως μετά τη λήξη των κινητοποιήσεων. Νωρίτερα, η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου είχε διατάξει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένουν να εξακριβωθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων. 

«Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ήδη με έγγραφό του της 8/10/2013 ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου να προχωρήσουν σε όλα το προβλεπόμενα από τον νόμο σχετικά με τη μισθοδοσία του προσωπικού κατά τις ημέρες της απεργίας, ήτοι να περικοπούν οι αποδοχές του προσωπικού που απεργεί. Οι αποδοχές θα περικοπούν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρύτανη του ΕΚΠΑ.



Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Στον αέρα τα εξάμηνα – Παρέμβαση εισαγγελέα για την κανονική καταβολή μισθών στους διοικητικούς που απεργούν

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format