5 Κακές διατροφικές συνήθειες των φοιτητών!


Οι απολαύσεις σε αυτή την ζωή είναι πολλές και όταν είσαι φοιτητής είσαι ελεύθερος να τις ζήσεις. Πολλές από αυτές όμως είναι καταστροφικές για τον οργανισμό σου, αλλά συνεχίζεις να τις κάνεις ακόμα και όταν ξέρεις πως δεν σου κάνουν καλό. Ναι ναι σε εσένα απευθύνομαι που προσπαθείς αυτή τη στιγμή να το παίξεις fit!

1. Τρως συνέχεια ετοιματζίδικο φαγητό:
Γρήγορες κινήσεις. Άσε κάτω το σουβλάκι! Σήκω όρθιος! Ρούφα την κοιλίτσα και χαμογέλα! Δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά θα είσαι αστείος κόβωντας την αναπνοή σου!
Ένα είναι το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει από την κατανάλωση fast food , θα είσαι περήφανος και θα βαδίζεις σε αυτή τη ζωή με την γλυκειά κοιλίτσα σου ή θα γίνεις μία χαρωπή νοικοκυρούλα, ετοιμάζοντας μόνος σου το φαγητό σου και προσέχοντας το απόλλωνειο κορμί σου; Μην σε τρομάζει η δεύτερη επιλογή, πάντα υπάρχει το ταπεράκι της μαμάς!! Όπως και να έχει να είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου.

giphy

2. Παραλείπεις γεύματα και τρως συνέχεια σε λάθος ώρες;

Ξέρω ξέρω δεν έχεις χρόνο να σκέφτεσαι τέτοιες λεπτομέρειες! Εεε κάτσε να το σκεφτώ λίγο. Α ναι. Δικαιολογίες! Αν βάλεις πρόγραμμα στην ζωή σου όλα μπορούν να γίνουν. Τρώγοντας σε σωστές ώρες, ρυθμίζεις το μεταβολισμό σου και κατ’επέκταση και το αίσθημα της πείνας σου.

giphykkji

3. COFFEEHOLIC:

Η καθημερινότητα ενός φοιτητή :
Ξυπνάς το πρωί “Εεε δεν θα πιώ ένα καφεδάκι, να ανοίξει το μάτι; Θα πιω!”
Κατά την διάρκεια της σχολής “Πο πο βαριέμαι, παώ να παρώ ένα καφέ.”
Μετά το μάθημα “Καφεδάκι με τα “friendουλίνια” της σχολής.”
Χτυπά το τηλέφωνο “-Πάμε για καφέ, έχω νέα να σου πω.”

Με λίγα λόγια, στο αίμα μας ρέει καφές, γαλλικός, ελληνικός, εσπρέσσο, καπουτσίνο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

200miomhk

4.“Αλκοολικές Νύχτες”

Φίλε φοιτητή, κουράγιο, δεν θα ξεχάσεις τα προβλήματα σου πίνοντας όλο το Βόσπορο! Και αν πάλι νομίζεις πως θα περάσεις καλύτερα, κατεβάζοντας μία κάβα στην καθισιά σου, κάνεις λάθος! Πιθανότερη κατάληξη: η τουαλέτα να γίνει το νέο σου στέκι. ΜΠΛΙΑΞ!

200

5.”Θα κάνω push- ups, θα κανώ push -ups, να δεις τι παει να πει γυμναστική”

“Άπό του χρόνου θα ξεκινήσω γυμναστηρίο όπωσδηποτε”. Ναι καλά. Όλοι έτσι λέμε και για ένα περίεργο λόγο πάντα κάτι τυχαίνει και μας χαλάει τα σχέδια. Ο συνδιασμός αυτού με τα παραπάνω είναι καταστροφικός. Πάρε βαθιά ανάσα και πες ΝΑΙ στην γυμναστική. Όποιος το πάρει απόφαση, ας πείσει και εμάς που δυσκολευόμαστε.

trhgfewe

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

5 Κακές διατροφικές συνήθειες των φοιτητών!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format