Οδηγός επιβίωσης για ντροπαλούς


 Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις γνωρίσει ένα άτομο και αυτό θεωρεί ότι δε το συμπαθείς γιατί δε του μιλάς. Όμως η πραγματική αιτία είναι ότι είσαι ντροπαλός.  Να 5 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τη ντροπή σου.

  1.  Όλοι μας έχουμε στοιχεία για τα οποία αισθανόμαστε μειονεκτικά. Αυτό δε πρέπει να μας επηρεάζει και να μας κάνει να ντρεπόμαστε αλλά μέσα από το να αυτοσαρκαζόμαστε, Με αυτό το τρόπο  φαινόμαστε πιο κοινωνικοί σε μια παρέα. Αρκεί να μην το παρακάνεις!
  2. Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο. Χαιρέτα όσους γνωστούς συναντάς μέσα στη μέρα σου. Μη μένεις απλά σε μια χειρονομία , χρησιμοποίησε τις λέξεις για εκφραστείς και μην τους αποφεύγεις όταν τους βλέπεις.
  3.  Όταν είσαι ντροπαλός τα αισθάνεσαι όλα πιο έντονα. Ενθουσιάζεσαι και απογοητεύεσαι εύκολα. Οι γύρω σου όμως δε βλέπουν έτσι τα πράγματα για αυτό θα πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά.
  4.  Πρέπει ολοι να ανακαλύψουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του εαυτού μας και να είμαστε περήφανοι για αυτά! Όλοι εξάλλου κρύβουμε τον παράδεισο αρκεί να τον ανακαλύψουμε. Επομένως δεν υστερούμε σε τίποτα που θα δικαιολογούσε τη ντροπή μας
  5.  Ξεκίνα να μιλάς με άτομα για θέματα που αισθάνεσαι οικία. Επιδίωξε να περνάς χρόνο με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα.
Τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να ξεπεράσεις τις ντροπές σου

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
2
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οδηγός επιβίωσης για ντροπαλούς

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format