Απεργία σε Μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη 26 Μαΐου


Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, από τις 11:00 π.μ. έως τις 16:00.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων σε Μετρό και ΗΣΑΠ:

Μετά την ψήφιση του περίφημου πολυνομοσχεδίου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις», μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει το δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο.

Ο δρόμος αυτός είναι μακρύς, δύσβατος και αβέβαιος. Τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται – νομίμως – οι κρατικοδίαιτοι «επενδυτές», οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου..

Τα Σωματεία μας (Σ.Η.Ε.Κ., Σ.Ε.Κ.Ε.Λ.Μ.Α. και ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΣΑΠ – Γραμμές 1, 2, και 3), σε υλοποίηση της απόφασης του συντονιστικού των συγκοινωνιών, προβαίνουν την Πέμπτη 26/5/2016 σε Στάση Εργασίας από 11:00 – 16:00 και ταυτόχρονα πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις ώστε να ενημερωθούν τα μέλη για τα νέα δεδομένα και να αποφασιστούν οι περεταίρω δράσεις.

Πηγή: athenstransport.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Απεργία σε Μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη 26 Μαΐου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format