Μέρη για να βγεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ.


Η διασκέδαση είναι μια έννοια την οποία ο καθένας μας την ορίζει διαφορετικά και με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Στην Ελλάδα όμως του 2015 (σε λίγες μέρες 2016) η διασκέδαση περιορίζεται κατά κάποιον τρόπο μιας και οι οικονομικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στη επιλογή αυτής. Έτσι λοιπόν περιορίζουμε κάποιες πιο παλιές μας συνήθειες και τις αντικαθιστούμε με άλλες.

Όντας φοιτήτρια εδώ και 2 χρόνια αναζητώ κάθε φορά τον πιο οικονομικό και διασκεδαστικό τρόπο για να περάσω την ώρα μου με την παρέα μου. Παρακάτω αγαπητά μου παιδιά σας δίνω μερικές ιδέες για να βγείτε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ (μιας και ξέρω πολύ καλά πόσο πολύτιμο είναι).

1) Χρησιμοποίησε τα ποδαράκια σου .

Screenshot_2

Αυτό που έχω παρατηρήσει πολύ έντονα γενικά στη ζωή μου είναι ότι λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν να πάνε αντί για καφέ μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν κάνω εκείνη την υπέροχη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας η οποία ξεκινάει από το Θησείο και καταλήγει πάλι στο ίδιο σημείο νιώθω πως όλα μου τα προβλήματα μπορούν να λυθούν και πως τελικά δεν ήταν τόσο τεράστια όπως τα είχα σκεφτεί πιο πριν. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να συζητήσει μαζί σου αλλά και με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.

2) Μουσείο
Untitled design (1)Και πριν προσπεράσεις αυτήν την κατηγορία σκέψου ένα πράγμα μόνο. Μπορεί να ακουστεί γραφικό αλλά ισχύει 100%. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται από πάρα πολύ μακριά για να δουν όλα αυτά που εσύ έχεις κάθε μέρα στα πόδια σου. Για να γίνεται αυτό λοιπόν μάλλον κάτι υπάρχει σε αυτά, σωστά; Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι όταν είσαι φοιτητής η είσοδος στα περισσότερα αρχαιολογικά μέρη είναι δωρεάν και μην τα απαξιοίς τόσο πολύ.

3) Παραλία
Screenshot_3Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη όπου χαλαρώνω αφάνταστα και όχι πάντα μόνη μου, είναι η θάλασσα. Ο ήχος του νερού που χτυπάει είτε στο λιμάνι είτε στην ακτή είναι ένας από τους πιο γαλήνιους ήχους, μιας και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα μέσα σου, να ταξιδεύεις και όταν είσαι με φίλους τότε η συζητήσεις δεν έχουν σταματημό.

4) Δασάκι
Screenshot_4Πολλές πόλεις έχουν τα δικά τους δασάκια τα οποία είναι φανταστικά. Σήμερα λοιπόν μην πας για καφέ, βάλε φόρμα, αθλητικά και τα ακουστικά σου και πήγαινε για ένα περπάτημα. Θα δεις πως θα νιώσεις τόσο όμορφα μετά παίρνοντας μια δόση οξυγόνου και αν βρίσκεσαι και ψηλά η θέα θα σε ανταμείψει κατά 100%

5) Πάμε για μπάλα;
Screenshot_5Τα αγοράκια το κάνουν πιο συχνά σε σχέση με τα κοριτσάκια σε γενικές γραμμές και θα καταλάβουν περισσότερο το πόσο ωραίο είναι αυτό. Όσοι λοιπόν δεν το έχετε δοκιμάσει δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να κάνει κάτι το διαφορετικό και δεν θα χάσετε. Όταν λέω μπάλα δεν εννοώ μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κ.ο.κ. Υπάρχουν διάφορα γήπεδα οπού μπορεί να πάει κανείς δωρεάν για να παίξει για κάποιες ώρες.

Αυτά λοιπόν και για σήμερα παιδάκια μου. Μέχρι το επόμενο άρθρο σας στέλνω τα γλυκά φιλιά μου και να θυμάστε πως η διασκέδαση είναι δωρεάν και για όλους!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο.

Διάβασε και αυτό: 

Κρύο καιρός για.. σχέσεις;

Χειμωνιάτικες Αποδράσεις

Χριστούγεννα χωρίς τον παππού μου!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Μέρη για να βγεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1 ευρώ.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format