Το καλοκαίρι τελείωσε! Η μήπως όχι;


Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της γκρίνιας! Γκρίνια για την εξεταστική (σνιφ)! “ Ποιος διαβάζει ΤΩΡΑΑΑΑ; Αχ και βαχ”! Γκρίνια που τελείωσε το καλοκαίρι (κλαψ)! “Που είναι παραλίες, τα κοκτέιλ και ο έρωτας ο καλοκαιρινός“( εντάξει αυτόν δεν τον γνώρισες, αλλά θα μείνει μεταξύ μας). Γκρίνια για την ζωή σου αφού συνειδητοποιείς ότι μεγαλώνεις και σκέφτεσαι συνέχεια “Που πάμε ωρέ; Τι θα γίνω εγώ σε αυτή τη ζωή;” ( σνιφ σνιφ, κλαψ κλαψ και το δάκρυ κορόμηλο). Εντάξει, δεν είσαι πολύ καλά! Ξεπέρνα το!

Χαλάρωσε φίλε μου! Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα γύρω σου! Σου φαίνεται να τελείωσε το καλοκαίρι; Μήπως θα βγάλεις και τα χειμωνιάτικα; Σκούπισε τις μυξούλες σου και κοίτα να χαρείς τώρα που μπορείς!

Πες μου ότι διαβάζεις όλη μέρα και δεν μπορείς να βγεις έξω! Δεν θα σε πιστέψω! Και αντί να κάθεσαι να κόβεις βόλτες μέσα στο σπίτι, να ξεσκονίζεις, να σφουγγαρίζεις και να απλώνεις τραχανά για να μην διαβάσεις, βγες ΕΞΩ! Έχει τέλειο καιρό! Μην τελειώνεις κάτι, πριν να τελειώσει από μόνο του!

Μπορείς να οργανώσεις μικρά διήμερα- τριήμερα και να κάνεις ακόμα Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Ε-Σ! Σου φαίνεται πλέον απαγορευμένη η λεξούλα; Κάνεις λάθος! Μπορείς ακόμα να πας για ένα μπανάκι! Και για δύο μην σου πω! Άμα οργανώσεις το πρόγραμμά σου μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Ο καιρός σου φωνάζει “Έλα έξω μίζερε άνθρωπε!”. Μην κλείνεις τα αυτιά σου! Απόλαυσε τα δροσερά βραδάκια και τα καυτά πρωινά! Μην κατεβάζεις διακόπτες, παππούλη! Διατήρησε την διάθεση του καλοκαιριού και πέρνα καλά!

Στο λέω όσο πιο ήρεμα μπορώ! Οκ;

Και εντάξει μπορεί να τα βρίσκεις όλα αυτά υπερβολικά και εκτός τόπου και χρόνου! Αλλά δεν με νοιάζει! Θέλω και άλλο καλοκαίρι και βρήκα τη λύση!
Θα ονομάσω τον Σεπτέμβρη καλοκαίρι!
Γιατί; Γιατί μπορώ!

Κάν’το και εσύ!

Και καλό υπόλοιπο “καλοκαιρίου” να έχουμε! Γιούχου!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Το καλοκαίρι τελείωσε! Η μήπως όχι;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format