Επιτηρητές! Μια λέξη, 10 γράμματα, χιλιάδες συναισθήματα…


Όπως καταλάβατε παιδιά μου σήμερα την τιμητική τους έχουν αυτά τα περίεργα πλάσματα που οι μεγάλοι τα αποκαλούν επιτηρητές. Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς; Από που έρχονται; Τι είναι και το κυριότερο; Πόσοι είναι;
Ατελείωτα τα ερωτήματα γύρω μας για αυτούς. Ωστόσο σήμερα θα κάνουμε μια μικρή ανάλυση για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο, και για να γίνει αυτό θα τους χωρίσουμε σε κατηγορίες ( γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι όλοι ίδιοι)

1) NEW KID ON THE BLOG…

Είναι προφανές πως η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει ” Το νέο αίμα”, αυτούς τους επιτηρητές που είναι καινούριοι και δεν έχουν ιδέα για τα διαδικαστικά και σε κοιτούν με ένα τρομοκρατημένο και αχανές βλέμμα όταν σηκώσεις το χέρι να ζητήσεις κάτι. Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω γενικά θα σας αναφέρω μια προσωπική εμπειρία με την οποία, πιστεύω, θα ταυτιστείτε. Έγραφα λοιπόν σαν παιδί και εγώ μάθημα πριν από κάποιες μέρες και επειδή είχα διαβάσει ( ΝΑΙ! είχα διαβάσει…Like a boss) ζητάω κόλλα και ο επιτηρητής αφού στην αρχή μου αρνήθηκε , άρχισε να προβληματίζεται και να ρωτάει άλλους συμφοιτητές μου, και για να μην τα πολυλογώ τελικά ήρθε ο καθηγητής και μου έδωσε. Αυτό με οδήγησε σε ένα συμπέρασμα πως οι νέοι επιτηρητές έχουν πολύ πλάκα και τους αγαπώ…

2)RADAR

Είναι εκείνοι που όλοι μισούμε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Κοιτούν όλη την ώρα δεξιά και αριστερά από πάνω μέχρι κάτω και μόλις σε δουν να ανασαίνεις σου παίρνουν το γραπτό. Σύμφωνα με κάποιες μελέτες αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ φοιτητές και δεν έχουν περάσει ποτέ από αυτή τη διαδικασία συνεπώς δεν μας νιώθουν. Γίνονται ένα με τον χώρο και κινούνται αθόρυβα ώστε να σε ξεγελάσουν. Φήμες λένε πως κάπου σε ένα μικρό νησί του αιγαίου υπάρχει ειδικό στρατόπεδο στο οποίο εκπαιδεύονται. (ΠΡΟΣΟΧΗ!!!)

3)ΟΙ “ΤΥΦΛΟΙ”

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας, γιατί μας αγαπάνε και φροντίζουν για το μέλλον μας. Επίσης τους διακατέχει ένα ομαδικό πνεύμα με το οποίο πορεύονται στη ζωή τους, με αποτέλεσμα να μας επιτρέπουν να πάρουμε τη βοήθεια του κοινού, το 50-50 ακόμα και τη βοήθεια του τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτούς, τους λατρεύουμε και αυτό αρκεί.

4)MIX

Σε αυτή τη κατηγορία θα ήθελα να βάλω τη περίπτωση που οι παραπάνω βρεθούν μαζί σε μια αίθουσα για την ίδια δουλειά. Στην περίπτωση αυτή υπερισχύει το κακό παιδιά, με την έννοια ότι ο “ΤΥΦΛΟΣ” δέχεται πόλεμο από τους άλλους δυο αφού ο πρώτος θα κάνει το λεγόμενο “σωστό” και ο δεύτερος θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σε ελέγχει.

Έτσι κλείνουμε ακόμη ένα άρθρο αγαπητοί μου, ελπίζω να σας κάλυψα και για όσους δεν έμειναν ευχαριστημένοι θα χαρώ πολύ να το μοιραστούν μαζί μου…ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!
That’s all folks!

Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο…

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Επιτηρητές! Μια λέξη, 10 γράμματα, χιλιάδες συναισθήματα…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format