Μάθε να στηρίζεις, αλλά και να στηρίζεσαι – μια ομιλία για σένα.


Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 3 μ.μ.,  Ξενίας 6, Αθήνα, ο Δρ.Γιάννης Καλογεράκης, θα  μιλήσει  στους  εργαζόμενους  και  τους  εθελοντές  οργανώσεων  της Κοινωνίας των Πολιτών που υλοποιούν έργο προς όφελος κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Στόχος της ομιλίας, η ψυχική ενδυνάμωση των ανθρώπων που υποστηρίζουν, εμπνέουν και βοηθούν στην πράξη αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, με κίνητρο την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την αντίληψη του κοινωνικού τους ρόλου και της ευθύνης.

Ο κατάλληλος άνθρωπος,Δρ. Γιάννης Καλογεράκης,με τη μακρόχρονη πείρα του στην ανθρωποκεντρική διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου θα είναι στο αμφιθέατρο του Alba Graduate Business School, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα, για να εμπνεύσει και να στηρίξει το σπουδαίο έργο των οργανώσεων και των εθελοντών τους.

Η υλοποίηση του σεμιναρίου είναι μία πρωτοβουλία της ethelon,της οργάνωσης που γεννιέται  από τη  συνεργασία  των οργανισμών Volunteer4Greece και GloVo-Global Volunteers Platform.
Σας περιμένουμε όλους εκεί, για μια ζωντανή, δυναμική, ωφέλιμη ομιλία από τον καλύτερο εισηγητή στον χώρο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα θέλετε   να   τελειώσει!  

Δηλώστε   τη   συμμετοχή   σας  εδώ.

Είσοδος ελεύθερη.

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Μάθε να στηρίζεις, αλλά και να στηρίζεσαι – μια ομιλία για σένα.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format