Τα όνειρα ενός νέου


Όνειρα. Όλοι οι νέοι άνθρωποι έχουν όνειρα. Ακόμα και αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα του σήμερα, όπου οι φοιτητές, οι αυριανοί πολίτες απαγορεύεται να έχουν όνειρα. Για την ακρίβεια απαγορεύεται να αρχίσουν να υλοποιούν τα οποιαδήποτε όνειρά τους γιατί απλά άμα θέλουν να μείνουν σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να συμβιβαστούν με ‘’τα λίγα’’. Από πότε οι νέοι σταμάτησαν να ονειρεύονται; Από πότε οι νέοι σκέφτονται περιορισμένα; Και ποιος έχει το δικαίωμα να τους βάζει όρια;

Κανένας! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε περιορίζει. Κανένας δεν μπορεί να σου λέει αν μπορείς να ονειρευτείς και κανένας δεν μπορεί να μην σ’ αφήνει να κτήσεις το μέλλον σου όπως εσύ θες. Εσύ και μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος πλέον για τις επιλογές σου και την πορεία που χαράζεις στη ζωή σου. Άρχισε να κάνεις όνειρα. Άρχισε να βρίσκεις τρόπους για να τα εκπληρώσεις. Βρες μόνος σου τον τρόπο ώστε να ξεφύγεις από πράγματα που σε περιορίζουν και κάνε μια νέα αρχή στη ζωή σου.

 Προσπάθησε να βρεις το αντικείμενο το οποίο θα σε ευχαριστήσει πνευματικά και θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τις δυνατότητες σου. Μην φοβάσαι να ονειρευτείς και να παλέψεις για αυτά που θα σε κάνουν χαρούμενο. Και το βασικότερο μην φοβάσαι την αποτυχία. Είναι σίγουρα δύσκολο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Χρειάζεται χρόνο, θέληση και πολύ κόπο για να φτάσεις το όνειρό σου. Αλλά άμα καταφέρεις να το αγγίξεις τότε θα ξεχωρίσεις .

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τη δική σου αρχή; Τα πράγματα από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολα!  Γι’ αυτό πάλεψε για κάτι το οποίο θα σε κάνει ευτυχισμένο και επιτυχημένο, και όχι για κάτι το οποίο θα σε κρατήσει στάσιμο και μη ικανοποιημένο.  

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τα όνειρα ενός νέου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format